Вълшебна напитка сбъдва желания

Хороскоп 02.09.2021 09:32 Снимка: ДНЕС+

Вълшебна напитка сбъдва желания

Макс Хайндел е християнски окултист, посветен в розенкройцерството, астролог, мистик и писател, живял и работил през миналия век. Той нарича Исус Христос в своята книга (която по това време е сензационна) не Божият син, а екстрасенс, същият човек като всички останали, но надарен с магически способности.

През целия си живот Макс Хайндел развива дарбата да предсказва, научава се да призовава духове и изобретява лечебни коктейли. В едно от произведенията си той дава рецепта за коктейл, която сбъдва желанията. „По необясним начин“, пише той, „чудото на напитката разширява съзнанието, обновява енергията на човек и го въвежда в състояние, в което всяка мисъл става реалност“. С други думи, след като изпиете коктейла и помислите за желанието, можете да постигнете неговото изпълнение.

Препоръчително е да пиете коктейл всяка сутрин на гладно, докато желанието се изпълни. Трябва да желаете само конкретни материални неща, тоест всичко, което не е свързано с духовната сфера, с чувствата, с любов.

Рецептата на Хайндел:

100 грама кафе, 1 супена лъжица коняк, 1 супена лъжица прясно изцеден лимонов сок, 1 супена лъжица мед.

Кафето и конякът разширяват кръвоносните съдове. Медът и лимонът са много силни енергийно. Пийте вълшебната напитка, ден след ден, повтаряйки желанието си и то със сигурност ще се сбъдне. Поне така твърди той….. /Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448