Солена вода за изчистване

Хороскоп 09.06.2020 11:23 Снимка: ДНЕС+

Солена вода за изчистване

Помага да премахнете негативната енергия

Вкъщи винаги е добре да има солена вода в чаша, която периодично се сменя.

Този простичък метод наистина помага. Проверете и се уверете сами. Помага да премахнете негативната енергия. Ще почувствате още сутринта, когато се събудите.

В крайна сметка сега е време, в което работим много, общуваме с много и различни хора, клиенти. Често сме подложени на стресови ситуации. След това пренасяме напрежението у дома. Много отрицателна енергия се намесва в живота ни. Това води до лесна раздразнителност, умора, понякога безсъние. Събуждаме се неотпочинали и всичко започва отново.

Затова може да опитате с този прост метод. Просто трябва да вземете чаша с вода, да добавите 2 чаени лъжички сол (може да е всякаква солта, няма значение) и една супена лъжица слаб оцет. Средството е готово. Остава само да поставите на правилното място и да изчакате резултата.

Може да го сложите на нощното шкафче или раклата, която стои до леглото ви. Можете да поставите навсякъде в стаята си (където спите). Основното е да го поставите на място, където няма да забравите, за да не счупите чашата в тъмното. Ще почувствате ефекта още след първия ден. Когато се събудите, ще имате положителна енергия и ще искате да завладеете този свят.

Трябва да сменяте водата всеки ден в продължение на 7 дни. След това трябва да проследите как ще се чувствате без този метод. В случай на нужда повторете процедурата. Основното е, че средството се приготвя бързо и лесно, и нищо не ни струва (сол, вода и оцет има във всеки дом) и е ефективен начин.

Водата се изхвърля без да се докосва в канализацията. Сега, при намаляваща фаза на Луната, когато има дни с отрицателна енергия и в периода на затъмненията, е особено подходящо да се прави това. /Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448