Слънчев календар – понеделник, 15 юни 2020 г.

Хороскоп 15.06.2020 08:15 Снимка: ДНЕС+

Слънчев календар – понеделник, 15 юни 2020 г.

27 слънчев ден – Денят е посветен на Небето (защитният покров над Земята).

Планета – Уран

Тотем на деня е Лястовичката, символ на всеобщата любов, на благата вест.

Днес  се  отваря небесната врата и Висшите сили говорят с нас чрез знаци. В този слънчев ден се намираме под контрола на Небето. Цялото внимание на всички Небесни сили е насочено към нас и нашите мисли, действия. Нужно е да се съблюдават правилата за правилно общуване между хората. Да се избягват: лоши постъпки, пожелаване зло на някого, да се лъже, да се краде.

Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. В шкафа сте натрупали всякакви излишни неща, може да ги раздадете на по-бедните хора. Ден също на размяната, която трябва да е еквивалентна, равностойна.

Бъдете пасивни, естествени. Благоприятно е за пътуване, за нови запознанства, за контакти, за гостоприемство, подаръци, физически практики. Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да правите разходки пеша, по-малко да стоите в затворени помещения. Краката е необходимо да се натоварват повече.

В този ден не трябва да се опитвате да променяте партньора си. Сексуалните контакти и съпружеските обятия не се препоръчват. Противопоказна е измяната.

Да се избягва спускането под земята и в шахти, тунели. Не бива да се копае земята. Не трябва да пушите днес – с това осквернявате небето.

Диета – Храната трябва да бъде лека и разнообразна, течна и да не е сладка.

Облекло – Необходимо е да се носят колкото е възможно малко дрехи – колкото по-малко, толкова по-добре. Цветове на деня са светлосиньо и златисто. Откажете се от зелени и кафяви тонове. Жените е добре да не използват козметика. Трябва да са естествени. Добре е да не се носят бижута.

Небесни знаци – Научете се да четете знаците по небето. Ако три пъти видите на небето облак с една и съща форма, приемете го като знак за промяна в живота, често чрез трудности.

Да попаднете под дъжда, когато свети слънцето е знак за богатство и щастие.

Ако паднете от високо е знак, че сте се главозамаяли, не преценявате правилно нещата.

Ако видите искра при късо съединение, бъдете внимателни, това е предупреждение за вас, че водите неправилен живот и е по-добре да се покаете. Небето изказва своето недоволство от вас.

В този ден трябва да гледате небето и да задавате въпроси. Падащи звезди, метеорити отговарят на вашите въпроси. За мъжете, ако падне вляво звезда – това е положителен отговор, ако падне вдясно е отрицателен отговор. За жените е обратното. Ако видите в небето подобие на букви – на вас ви се дава дарът на пророк, за да възвестявате другите. Ако нищо не виждате в този ден, значи вашият Ангел-Пазител ви е изоставил към този момент. /Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81129
GBP GBP 1 2.14119
RON RON 10 4.01171
TRY TRY 10 2.20477
USD USD 1 1.68113