Слънчев календар – петък, 12 юни 2020 г.

Хороскоп 12.06.2020 08:36 Снимка: ДНЕС+

Слънчев календар – петък, 12 юни 2020 г.

24 слънчев ден – Денят е свързан с Вярата и убежденията ни. Ден на алхимиците и черните магове. Планета – Прозерпина – оказва влияние върху промените в живота на човека.

Тотем –  Кълвач, символ на проявление на истината и изцеляването.

Ден на тежки изпитания – най-стресиращият и напрегнат ден от слънчевият календар, изискващ големи усилия. Това е ден на разгула на тъмните сили, затова е необходимо да се прояви повече бдителност и предпазливост във всяко действие. Много труден и критичен ден, който служи за проверка силата на собствената вяра, на съвестта и жизнените принципи. В древността се е смятало, че в този слънчев ден Сатаната увеличава могъществото си и той и неговите поддръжници подлагат на изпитание силата на човешките души за вярност към своите религиозни убеждения. Този ден е благоприятен само за онези хора, чиято вяра е непоклатима, не се поддават на никакво изкушение.

Необходимо е да се въздържате от всякакви прояви на гняв, да влизате в конфронтация. Трябва да се подготвите да отблъсквате атаките на тъмните сили. Нужно е да разпознавате и разобличавате злото във всичките му проявления, нечестните хора и нечистите дела. Добре е да се посети църковен храм. Денят е посветен на пост и молитва. Повече време се старайте да прекарате в дома си в уединение и мълчание, четене на книги, на свещени текстове. Приветства се ръчният труд.

Смята се, че в този ден хаосът се размножава. Затова последователите на зороастризма се отдавали на духовно и телесно прочистване. Добре е да се започне цикъл на гладуване, на лечение, на изчистване на организма и тялото. Колкото повече се изчиствате, толкова по-леко ще ви става. Може да предприемете също почистване на дома, ремонт и реставрация.

Не се поддавайте на провокации, вие също не се дръжте грубо и невъзпитано. Не се препоръчват бурни изблици на радост, смях, да празнувате, да се събирате с приятели, за да се веселите. Не се препоръчват екскурзии и пътувания. Това е най-трудният ден за тежка и сериозна работа. Не трябва да се обработва, копае в този ден земята. Не прекарвайте деня в тъмни стаи. Нужно е повече светлина да има около вас, запалете свещ, повече лампи. Според поверието, през нощта не трябва да се отваря прозорецът, за да не нахлуят тъмните сили. Сексът с жена на 24-ия ден е противопоказен. Смята се, че в този ден нейното лоно е осквернено и пада тежко бреме не само върху жената, но и върху детето, което тя може да зачене.

Диета – Не се препоръчва да се яде от обед до залез. Подходящи са черен хляб и млечните произведения.

Облекло –  Препоръчва се комбинация от червено-черно и жълто-зелените цветове. Избягвайте сиво, кафяво и виолетово.

Знамения – Всички знамения са свързани с дреболии. Разсипани мъниста, паднали обеци – знак за загуби.

Всякакви порязвания, натъртвания – знак за неприятности.

Ако ви ухапе насекомо, това е знак, че сте много замърсени и трябва много да се чистите.

Вцепенени ръце и крака – знак за предстоящо заболяване.

Ако случайно ви намокри дъжд, знак за небесна защита.

Ако често ви сърби нещо в този ден, знак, че имате врагове и някой ви проклина.

Сънища – Добре е да не сънувате нищо. Сънят в този ден е знак за предупреждения и изкушения. Единственият хубав сън е да се видите под дъжда – знак за изчистване на греховете. Ярките сънища се считат за тежки.

Числа на деня – 24, 79, 86/Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.82532
GBP GBP 1 2.15697
RON RON 10 4.01278
TRY TRY 10 2.07146
USD USD 1 1.64965