Седмичен хороскоп от 30 януари до 5 февруари 2023 г.

Хороскоп 29.01.2023 12:03 Снимка: ДНЕС+

Седмичен хороскоп от 30 януари до 5 февруари 2023 г.

Първата седмица на февруари ще бъде динамична. Няма да липсват трудности, но ще успеем да се справим с тях. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Общителни сте и това е прекрасно, но във ваш интерес е да не сте прекалено откровени. Преценявайте си силите, няма как да угодите на всички желания, с които ви засипват околните.

Проверете финансовите си документи и се опитайте да разплатите всички задължения, ако имате такива. Ще получите допълнителни приходи, ако вкарате в ред актуалното си състояние. В професионален план не се очакват сериозни промени.

Телец

Близките често ще капризничат и ще се опитват да ви натоварят с допълнителни задължения. Не им позволявайте да навлизат в личната ви територия. Изпълнявайте старателно професионалните си задължения.

Не е изключено да получите оферта за допълнителна, макар и краткосрочна работа, което пък ще е свързано с допълнителни приходи. Преценявайте внимателно изказванията си по време на общи дискусии.

Близнаци

Част от задълженията през тази седмица ще ви затруднят. Опитайте се да ги отложите, вместо да обяснявате, че не може и защо не може да бъдат реализирани, с което ще породите съмнения в собствените си възможности.

Не натрапвайте присъствието си и не критикувайте околните. На работното място се занимавайте с дейности, в които сте сигурни. За уреждане на лични въпроси ще се наложи да прибегнете до помощта на старите си връзки.

Рак

Изслушвайте близките си и анализирайте предложенията им преди да ги отхвърлите. Нежеланието да приемете гледна точка, различна от вашата ще предизвика сериозен конфликт. С професионалните задачи ще се справите необичайно бързо.

Ще разполагате с достатъчно време, не отказвайте съдействие на колеги, които търсят помощта ви. Не е изключено да получите някаква награда или друг финансов стимул. Използвайте част от средствата, за да се отблагодарите на онези, които са помогнали на вас.

Лъв

Близките ще ви зарадват, поемайки част от задълженията ви. Може и да не се справят по най-добрия начин, но не ги разубеждавайте. Оставете ги да трупат опит, а при първа възможност им създайте някакво импровизирано развлечение.

Ще има проблеми на работното място. Ситуацията ще е доста напрегната поради това, че „всеки дърпа чергата към себе си“. Преценявайте собствената си позиция и не накланяйте везните към една или друга крайност. Ориентирайте усилията си към задачи, които не харесвате. Този път ще ги отхвърлите лесно.

Дева

Социалните контакти ще са много интензивни. Не си поставяйте грандиозни задачи, свързани с домашните задължения. На този етап има възможност да отложите част от тях. На работното място ситуацията също ще е динамична и ще има много въпроси, които подлежат на обсъждане и детайлизиране.

Колкото по-сбито и пестеливо говорите, толкова по-добре ще ви разберат. При коментиране на финансови въпроси е за предпочитане да изказвате мнението си последни и да не поемате допълнителни отговорности.

Везни

При обсъждане на семейни и битови въпроси разчитайте на интуицията си. Ще имате достатъчно възможности за приятно прекарване на свободното време. Затрудненията ще дойдат точно от големия избор и прекаленото разнообразие, но крайното решение може да възложите на близките си.

Планирайте работата си за всеки ден от седмицата поотделно. Лесно ще уговорите условията по краткосрочни сделки и ще получите допълнителни приходи в тази връзка.

Скорпион

Членовете на семейството изведнъж може да променят решението си по въпрос, който сте обсъждали преди време. Оставете ги да действат самостоятелно, вместо да се опитвате да ги контролирате. Резултатът при всички случаи ще е полезен.

На работното място споделяйте идеите си в колкото е възможно по-широк кръг. Не е изключено колегите ви да решат да отложат обичайните задачи, за да се включат в реализацията на вашите предложения, което най-вероятно ще е свързано и с допълнителни приходи.

Стрелец

Няма да усетите как ще излети тази седмица. Ще се наложи да взимате бързи решения, да участвате в преодоляването на разни критични ситуации, свързани с близките или приятелите ви. Преценявайте фактите мащабно, не се вторачвайте в дреболии.

На работното място ще сте много по-продуктивни от колегите си, но това не означава, че трябва да ги пришпорвате. Вашите резултати ще получат висока оценка, не е изключено да получите изгодна оферта за нова работа.

Козирог

Не се натоварвайте с всички домашни задължения. Ще изникнат непредвидени разходи. Желателно е да ги обсъдите, вместо тутакси да отричате необходимостта им, което ще предизвика спорове в семейството.

На работното място заниманията ще са в обичайния си ритъм. Приемайте допълнителни задачи, само ако е неизбежно. Участвайте във всички дискусии, свързани с текущата работа. Запознавайте се обстойно с постъпилите оферти, ще има такива с атрактивни условия.

Водолей

Изразходвайте финансите си пестеливо. Въздържайте се от импулсивни покупки, които както ще установите по-късно, са били ненужни. Не отказвайте на предложение на близките си за разходка или на покана на приятелите за парти.

Имате нужда от общуване. Ще разширите сферата си на влияние на работното място и не е изключено да получите допълнително, макар и незначително, възнаграждение. Ще напреднете там, където околните се затрудняват. Бъдете точни, не пропускайте срещите си.

Риби

Обърнете внимание на социалния си живот. Общувайте интензивно. Не участвайте в никакви противоречия. Оставете близките си да правят каквото са наумили. Използвайте възможността да подобрите отношенията си със съседи, роднини или колеги.

Действайте с умерено темпо на работното място. Ако ви предложат някаква краткотрайна форма на обучение приемете я с радост. Ще научите важни новости в практикуваната от вас област и ще създадете полезни връзки.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648