Седмичен хороскоп от 23 до 29 август 2021 г.

Хороскоп 22.08.2021 18:43 Снимка: ДНЕС+

Седмичен хороскоп от 23 до 29 август 2021 г.

Овен: С Венера във вашия противоположен знак можете да вземете важно решение за брака си или за партньора си. Има добри възможности по отношение на откриването на нови взаимоотношения или установяването на бизнес партньорства. През този период може да попаднете на хора, които ще ви подтикнат, насърчат или насочат да подредите живота си. Може да изпитате ситуации, в които да бъдете по-приятелски настроени, хармонични и любящи.

Благоприятни дни – 23, 29

Бъдете внимателни – 25, 26

 

Телец: Начинът, по който се справяте с нещата, не ви носи желаните резултати. Дайте си малко време да разберете какво правите погрешно и да прегледате методите си, за да постигнете успех. Внимателно планирайте действията си и се съсредоточете върху бъдещето си. Не пренебрегвайте хората, които се нуждаят от вас, защото в крайна сметка и вие ще имате нужда от тях. Вие съживявате връзката си с интензивния си еротизъм и романтично настроение.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни –27, 28, 29

 

Близнаци: Тази седмица ще бъде много креативна и изпълнена с енергия, а вие ще се опитате да уредите всички неизпълнени задължения. Ще получите интересни оферти, от които трябва да се възползвате максимално. Можете да влезете в развитие, което ще повиши качеството ви на живот и комфорт. Това е щастлив период да започнете връзка с нов човек, който ще ви даде увереност (ако сте сами). Вашите таланти и инициативи също могат да привлекат повече внимание от обикновено. Ако имате дете, с него може да настъпи положителна промяна.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 23, 24

 

Рак: Навлизате в период, в който може да искате да направите иновации и подобрения в живота си. Можете да отворите нова страница, свързана с вашите семейни и домашни проблеми. Може да имате финансови приходи или разходи по недвижими имоти. Това е подходящ процес за положителни промени. Освен това ще се чувствате много енергични. Ако нямате някой в живота си, можете да срещнете такъв човек, който отговаря на семейните ви ценности.

Благоприятни дни – 23, 24, 27 -29

Бъдете внимателни – 25, 26

 

Лъв: Може да искате да се измъкнете от градския живот и да направите нови открития. За вас ще бъде изключително важно да следвате по-конструктивно отношение и да общувате. Ако във вашия дневен ред има въпроси като преместване, обновяване и ремонт, можете да се справите ефективно с тези работи. Ако сте необвързани, не бъдете толкова интровертни; ако станете малко по-отворени, ще бъде по-лесно хората да се приближат до вас.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни –27, 28, 29

 

Дева: Тази седмица ще бъде конструктивна и творческа, като вие ще бъдете много енергични и активни. Някои планове, които бяха в застой, сега ще намерят подходящата основа за процъфтяване, така че бъдете умни и бдителни. Контролирайте нрава си и не прехвърляйте разочарованието си върху другите. През уикенда си починете или направете кратко, приятно пътуване. Това ще ви помогне да се отпуснете и да реорганизирате, отплавайки към нови приключения.

Благоприятни дни – 27, 28, 29

Бъдете внимателни – 23, 24

 

Везни: Тази седмица ще бъде положителна за вас, особено в областта на комуникацията. Можете да се свържете и да си сътрудничите с хората около вас и да намерите правилните решения, които да разрешат всеки проблем. Внимателните действия и постоянството ще ви позволят да правите нови планове. Ако сте неангажирани и сами, тези дни могат да ви донесат приятни изненади, които ще ви изпълнят с радост. Бъдете готови на всичко.

Благоприятни дни – 23, 29

Бъдете внимателни – 25, 26

 

Скорпион: На работното място нещата ще бъдат много положителни. Вашето добро настроение ще ви даде тласък, от който се нуждаете, за да вземете всички важни решения, които отлагате. Ще успеете да подобрите отношенията си, да се сближите с партньора си и да преодолеете всяко препятствие, което ви пречи да се отпуснете и да се насладите на живота си заедно. Вашето самочувствие ви води към инициативи и нови действия. Вашата динамика ще ви помогне да промените живота си положително.

Благоприятни дни – 23, 24

Бъдете внимателни –27, 28, 29

 

Стрелец: Началото на седмицата ще бъде спокойно и приятно, от което много се нуждаете. Планетите ви изпълват с оптимизъм и енергия. Имате всичко необходимо, за да изпълните всичките си мечти и очаквания. Подгответе се за нов ред на нещата и ситуации в работата си. Много проблеми, които са били проблематични, ще намерят решенията, които винаги сте искали и ще започнете да изпълнявате проекти, за които може би сте забравили.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 23, 24

 

Козирог: Тази седмица най-накрая ще уредите някои проблеми, които ви вълнуват. Няма да сте сами в това, тъй като хората, на които имате доверие, ще бъдат там, за да ви подкрепят. Проблемите с брака може да излязат на преден план или да отплавате  към нова любов. Може да е важно да продължите напред, като поемете контрол над комуникацията и поведението си. Много е важно да бъдете по-енергични, като се освободите от песимистичната енергия.

Благоприятни дни – 23, 24, 27 -29

Бъдете внимателни – 25, 26

 

Водолей: Ще преминете през процес, при който работната ви зона може да се разшири или можете да се представите по-усърдно. Настроението ви ще бъде страхотно и либидото ви ще достигне звездите. С положителните влияния на планетите ще получите картбланш за действие. Имате всичко необходимо, за да подобрите нещата. Сега вземете живота си в свои ръце, уредете неизпълнени задължения и променете нещата, които не ви удовлетворяват. Късметът е на ваша страна.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни –27, 28, 29

 

Риби: Може да се почувствате по-силни и по-успешни. Вашата динамика и енергия ще бъдат много интензивни. Тази седмица не благоприятства прибързаните действия по отношение на възможностите, които ще ви бъдат предоставени, колкото и изкусителни да изглеждат те. Планетарната обстановка подобрява ситуацията в любовния ви живот. Планирайте кратко пътуване за свободното време през уикенда. Неочаквано запознанство може да се окаже това, което търсите.

Благоприятни дни – 27, 28, 29

Бъдете внимателни – 23, 24/Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648