Седмичен хороскоп от 17 до 23 януари 2022 г.

Хороскоп 16.01.2022 10:04 Снимка: ДНЕС+

Седмичен хороскоп от 17 до 23 януари 2022 г.

Овен – Тази седмица можете да преживеете възходи и падения в любовния си живот. Не обвинявайте партньора си за всичко. Една връзка винаги се гради от двама души. Ако срещнете проблеми с комуникацията, опитайте се да ги преодолеете. Общувайте конструктивно. Избягвайте конфликтно поведение. Вие сте най-щастливи в ситуации, в които можете да разгърнете своята креативност. Правете нещата по най-добрия начин и животът ще ви възнагради с удовлетворение.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни –16, 17, 23

 

Телец – Тези дни трябва да вземете важни решения. Трябва да се справите и с повече неудобства, които се случват, защото някои проблеми все още висят над главата ви. Въпреки това, не се обезкуражавайте и бъдете търпеливи. Този период скоро ще премине и ще започне нещо съвсем ново. Ако обмисляте да инвестирате състоянието си в нещо по-голямо, препоръчва ви се да помислите внимателно. Ако не обмислите решението достатъчно правилно, можете лесно да затънете в дългове.

Благоприятни дни – 16, 17, 21, 22

Бъдете внимателни –18, 19, 20

 

Близнаци – Избягвайте да поемате отговорностите на другите. Съсредоточете се повече върху собствените си задачи, които сега са приоритет. Тези дни звездите ви предлагат повече възможности. Разбира се, вие сте готови да ги грабнете и да извлечете най-доброто от тях. Имате шанс да намерите своето душевно спокойствие и вътрешно обновяване, което ще се отрази положително на живота ви. Намерете нови приятели, които ще ви помогнат да плавате през морето на живота.

Благоприятни дни – 19, 20, 23

Бъдете внимателни –21, 22

 

Рак – Има трудности както в личния ви живот, така и в професионалния. Може да възникнат малки финансови загуби или по-големи разходи, но бъдете спокойни и търпеливи. Може да е предизвикателство да се справите с определени неща тази седмица, но напомнете си, че този период скоро ще свърши. Дайте време на нещата да се успокоят и ще видите, че ситуацията ще се промени. Ако чакате търпеливо, скоро ще можете да установите връзки, които ще проправят пътя ви в дългосрочен план.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни –16, 17, 23

 

Лъв – Опитайте се да установите добра връзка с непосредственото си обкръжение и покажете, че могат да разчитат на вас във всичко. Считайте за също толкова важна не само работата, но и семейството си. Положете малко повече усилия във връзката си тази седмица, ако искате любовният ви живот да процъфтява отново. Женените хора трябва да обръщат повече внимание един на друг и да се погрижат по-добре да се вслушват в партньора си. Обърнете внимание на здравето си и не пренебрегвайте дребните си здравословни проблеми.

Благоприятни дни – 23

Бъдете внимателни –19, 20

 

Дева – Тази седмица преминава в относително спокойна атмосфера. Вашето постоянство и отдаденост ще ви помогнат да останете ентусиазирани и мотивирани за бъдещето си по всяко време.  Добре е да се дистанцирате от двусмислени ситуации. Това е така, защото някой може лесно да ви завлече в съмнителни събития, които биха изисквали цялото ви внимание. По-скоро се опитайте да се държите на дистанция от негативни хора, които непрекъснато се опитват да развалят идеите ви.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни –21, 22

 

Везни – Може да искате да забавите темпото, защото осъзнавате, че имате твърде много недовършени дела. Оставете си достатъчно време тази седмица, за да анализирате проблемите си и да намерите подходящо решение. За съжаление никой няма да реши притесненията ви вместо вас, така че всичко остава на вашите плещи. През този период трябва да поддържате свеж ума си, за да не губите енергия. Ако избягвате прекомерния стрес, ще можете да се справите и с по-сложни задачи.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни –16, 17, 23

 

Скорпион –  Това е чудесно време за духовно прочистване, така че си струва да медитирате и да практикувате йога. Това може да ви помогне да останете спокойни, което ви позволява да вземате още по-добри решения за бъдещето. Всичко е непредвидимо в любовния ви живот. Може да се почувствате в капан между два противоположни избора. Най-накрая ще можете да опознаете истинските лица на някои хора. Особено важно е да обърнете внимание на здравето си. Не пренебрегвайте и най-малките настинки.

Благоприятни дни – 16, 17, 21, 22

Бъдете внимателни –18, 19, 20

 

Стрелец – През тази седмица няма да има нито важни събития, нито големи промени в живота ви. Трябва да изчакате и да видите как ще се развият нещата без вашето участие. Не позволявайте на живота ви да изпадне в стабилна рутина и се опитайте да имате повече забавление и радост в дните си. Не приемайте партньора си за даденост и се опитвайте да направите повече за него от преди. Балансирайте духовното и земното, защото се нуждаете не само от физическа, но и от духовна храна.

Благоприятни дни – 19, 20, 23

Бъдете внимателни –21, 22

 

Козирог – Тази седмица щастието ще ви се усмихне и ще ви покровителства в различни неща. Вие сте много трудолюбиви и продължавате да развивате кариерата си. Ще усетите прилив на сила и жизнен тонус, което ще ви помогне по-лесно да се справите с отговорностите си. Сега ще бъде най-доброто време да покажете уменията си. По време на работа може да възникне извънредна ситуация, която ще бъдете принудени да отстраните. Защитете интересите си толкова, колкото е необходимо, не се страхувайте, че ще изглеждате твърде сурови.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни –16, 17, 23

 

Водолей – През тази седмица е по-добре да се ангажирате със самоусъвършенстване и да обмисляте желанията си. Общуването с другите ще изисква повече търпение, отколкото обикновено. Възможно е недоброжелателни хора да се опитат да ви провокират с конфликт. Покажете търпение и такт. По пътя възникват много препятствия, но това не може да ви накара да се откажете от плановете си. Колкото по-трудно е да постигнете целите си, толкова повече усилия сте готови да вложите.

Благоприятни дни – 23

Бъдете внимателни –19, 20

 

Риби – През тези дни трудностите при постигане на настоящите цели не са изключени, но най-вероятно проблемите ще бъдат малко пресилени. Ще бъдете много неспокойни, променяйки позицията си, търсейки какво да правите, чувствителни и с чести промени в настроението. Тази седмица ще бъдете несериозни и колебливи, когато вземате решение. Опитайте се да се борите с песимизма, който на моменти ви обзема.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни –21, 22/Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648