Седмичен хороскоп от 11 до 17 октомври 2021 г.

Хороскоп 10.10.2021 22:33 Снимка: ДНЕС+

Седмичен хороскоп от 11 до 17 октомври 2021 г.

Овен – С течение на времето влиянието на положителните тенденции се увеличава. Откриват се нови възможности и се опитайте да не пропуснете нито една от тях. Понякога трябва да промените плановете, но това изобщо не ви притеснява. Напротив, възможността да направите нещо ново ви радва и вдъхновява. Действайте решително. Сега не бива да губите време напразно, защото има шанс да реализирате някои важни планове, да постигнете това, към което отдавна се стремите.

Благоприятни дни – 11, 14, 15

Бъдете внимателни –12, 13

Телец – Приемате нещата доста сериозно и усърдно се грижите за увеличените си задължения и отговорности. Поддържате много добри отношения с колегите си и това перфектно служи на вашите цели! Финансово успявате да намерите решение на голям проблем! Ако сте свободни, вашият очарователен външен вид и вашата сексуална привлекателност носят много фенове и завоевания в любовния ви живот! Освен това има много възможности любовта да се развие в професионалната среда!

Благоприятни дни –12, 13, 16, 17

Бъдете внимателни – 14, 15

Близнаци –Фактът, че вече не се държите импулсивно и непринудено, ви тласка да постигнете повече от една грандиозна цел! Що се отнася до отношенията ви с колегите, вие успявате да разрешите недоразуменията и да подобрите ситуациите в професионалната среда. Привличате погледите и възхищението на околните и наистина ще се почувствате като главен герой през седмицата! Ако сте във връзка, ще се насладите на красиви моменти, романтика и страст с партньора си! Връзката ви ще стане по-пламенна и с много горещи моменти, между вас и партньора ви!

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни –11, 16, 17

Рак – През тази седмица ще имате много нови идеи. Възможно е необичайни обстоятелства да ви разкрият нови перспективи. Ще ви е трудно да се отпуснете. Ще се чувствате по-емоционални и чувствителни от обикновеното. Излишъкът от енергия ви прави нервни, напрегнати и малко неспокойни. Настроението може да е променливо, според обстановката около вас. Трудно ще ви е да контролирате емоциите си. Тези, които се чувстват ограничени или отегчени напоследък, ще се стремят към повече свобода и творческо самоизразяване.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 12, 13

Лъв –Като цяло седмицата ще бъде енергична и позитивна. Неочаквано събитие може внезапно да ви извади от равновесие в даден момент, но бързо ще се вземете в ръце. Трябва обаче да предприемете необходимите стъпки, за да не попаднете отново в същата ситуация. Ще се почувствате по-силни и решителни от всякога, за да направите промяната, която искате за дълго време сега! Благоприятното положение на Слънцето и Марс във Везни ви улеснява да останете центрирани в себе си и да омагьосвате другите със своя чар и слънчевото си отношение.

Благоприятни дни – 11

Бъдете внимателни – 14, 15

Дева – В първата половина на седмицата все още можете да дадете живот на своите идеи. В някои случаи сътрудничеството ще ви е от полза. Избягвайте да разхищавате силите си и да пилеете енергията си в различни посоки. Концентрирайте се върху най-важните задачи. В очакване на нещо може настроението ви да е променливо и нестабилно на моменти. В някои случаи ще се наложи да играете по чужда свирка, а това ще предизвика външен и вътрешен протест у вас. Помнете, че чувствата и емоциите не са най-добрият ви съветник.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 11, 16, 17

Везни – Следващите дни ще преминат на вълните на оптимизма. Някои от вас ще бъдат изправени на кръстопът и ще трябва да избират между две възможности. Може да се окаже, че много искате да направите нещо, но нямате представа как и дали изобщо да го направите. Ако това се случи, ще е ясен знак, че трябва да спрете, да се отпуснете и да се откажете от опитите да контролирате живота (ситуациите, хората, нещата). Мнозина са настроени авантюристично, а който „търси, намира“.

Благоприятни дни – 11, 14, 15

Бъдете внимателни –12, 13

Скорпион –В областта на работата успявате да изпълните успешно задълженията, които може би сте пренебрегнали досега! Усилията ви да сбъднете някои от тайните си мечти се възнаграждават, както и някои от вашите борби за някои от неосъществените ви надежди! Успявате да се освободите от страховете и несигурността и сте готови да продължите с вашите „желания“! За вас тази седмица нещата ще вървят доста гладко, въпреки че темпото или резултатът едва ли ще ви устройват на сто процента.

Благоприятни дни –12, 13, 16, 17

Бъдете внимателни – 14, 15

Стрелец – Седмицата ще премине в спокойна атмосфера. Ще преобладава положителното ви настроение. Вие сте пълни с нови идеи и решителност да ги прилагате. Не само ще имате самочувствие, но и нужната енергия, за да реализирате плановете си. Ще се стремите да се откроите, да правите нещата по свой начин, въпреки трудностите, които може да срещнете. Подходящо за започване на нови проекти, тъй като това сега е благоприятен период. Има голям шанс за вас - някой приятел ще прояви еротичен интерес!

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни –11, 16, 17

Козирог – Нова и многообещаваща седмица започва за вас, тъй като по време на нея ще има няколко астрологични конюнктури, които ще благоприятстват плановете ви. Успявате дори в последния момент да избягате от лошия късмет и да преодолеете трудностите, съществували от миналото. Слънчевият тригон с Юпитер тази седмица може да донесе решение, което ще дойде като „Манна от небето“ на въпрос, който е доста важен за вас. Също така ще ви помогне да преодолеете някои пречки, които могат да се появят, и да разрешите някои случаи по най-добрия възможен начин.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 12, 13

Водолей – В рамките на тази седмица изглежда, че оптимизмът ще се върне. Благоприятен период започва за вас, тъй като тригонът на Слънцето от Везни с Юпитер, който е във вашия знак, предлага щедра услуга! Проблемите, които ви вълнуват, изглежда, че ще започнат да се решават без много усилия. Много е важно да позиционирате по позитивен начин енергията, която ще получавате от планетата и в противоречиви ситуации, старайте се да запазите спокойствието си колкото е възможно повече.

Благоприятни дни – 11

Бъдете внимателни – 14, 15

Риби –Тази седмица може да доведе до нов прилив на чувственост, енергия, здраве и успех. Изчакайте и приемете приятните изненади. Вие сте заобиколени от любов и загриженост от хората, които ви обичат. Опитайте се само да се справите с емоционалността си и да се настроите към най-доброто и тогава то със сигурност ще се случи в живота ви. Възстановяване на важни изгубени контакти и приятелства. Случайните срещи ще ви отворят нови перспективи. Успявате да намерите „светлината“, която отново ще донесе просперитет в живота ви! Вашето самочувствие се повишава значително.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 11, 16, 17/Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448