Седмичен хороскоп – 29.06 - 05.07.20

Хороскоп 29.06.2020 08:10 Снимка: ДНЕС+

Седмичен хороскоп – 29.06 - 05.07.20

Овен –През седмицата ще може да се насладите на изобилие от впечатления. Вие сте пълни с планове и сили за тяхното изпълнение. На висота ще бъде вашата изобретателност и професионализъм, така че печелите уважението на вашите колеги. В сряда си малките проблеми ще решите без много усилия. Не разкривайте на никого истинските си планове и намерения, опитайте се да действате по-внимателно и предпазливо. В този случай никой не може да ви пречи.  

Благоприятни дни – 02, 03.07.

Бъдете внимателни – 29.06.

Телец – Отношенията с колеги и подчинени могат да бъдат сложни. Може да срещнете и технически затруднения при изпълнение на текущи задачи. Затова ситуацията в работния колектив може да е нервна. Стойте далеч от магазините, иначе можете да си купите нещо скъпо, но не толкова необходимо. По-добре да говорите откровено, отколкото да мълчите и да трупате негодувание. Търсете повече светлина, наслаждавайте се на лятото. Носете светли цветове, особено бяло и бежово.  

Благоприятни дни – 04, 05.07.

Бъдете внимателни – 30.06; 01.07. 

Близнаци – Добра седмица. Енергията ви е в разгара си. Желанията ви се изпълняват, вие се движите към желаната цел, дори ако още не забелязвате. Нарастването на оптимизма ви ще ви подтикне към действия и творческо самоизразяване. Съветите на приятелите ще ви бъдат полезни. Във финансово отношение седмицата обещава да бъде стабилна. Възможни са парични постъпления. Насладете се на лятото и слънцето. Сега е моментът да се отпуснете, да се влюбите, да се разхождате сред природата, да карате колело и да се насладите на живота.  

Благоприятни дни – 29.06.

Бъдете внимателни – 02, 03.07. 

Рак – Слънцето преминавайки през вашия знак и първи дом ви прави очарователни и харизматични. Ще имате повече енергия и нови идеи. Също така ще окаже благотворно влияние върху вашето общуване и взаимодействие със света. Лесно ще намирате общ език с околните. Вашите компетентни действия ще повишат доверието във вашата работа. Повече предпазливост в общуването няма да навреди. Звездите ви препоръчват да носите карнеол. Този камък ще бъде отличен талисман за вас и ще ви помогне да постигнете вътрешна хармония и ясно разбиране на вашите цели. 

Благоприятни дни – 30.06; 01.07.

Бъдете внимателни – 29.06.; 04, 05. 07. 

Лъв – Ще можете да решите много въпроси единствено поради увеличения си чар. Характерното ви меко и тактично поведение ще привлече симпатиите на другите хора, а бизнес контактите ще се провеждат в най-приятелската атмосфера. Използвайте този период за разширяване и укрепване на бизнес отношенията. Позволете на събитията през седмицата да следват своя естествен ход. Ако не бързате, обстоятелствата могат да се пренаредят и обърнат във ваша полза. В любовните ви отношения всичко ще бъде добре, дори да не е перфектно. По-малко емоции, повече спокойствие. 

Благоприятни дни – 29.06.; 02, 03.07.

Бъдете внимателни – 30.06; 01.07. 

Дева – Най-добрата тактика за вас е спокойно да си вършите работата и усилията ви ще бъдат оценени. Бъдете търпеливи, интензивността на страстите постепенно ще отслабва. Работата в екип ще донесе успех. Необходимо е да се действа целенасочено и последователно. Не разпилявайте силите си по приключенски проекти, не рискувайте пари. Тази седмица имате всички предпоставки за повече романтика, така че с любимия човек може да се насладите на тази ситуация. Дайте шанс на любовта си. 

Благоприятни дни – 30.06; 01, 04, 05.07.

Бъдете внимателни – 02, 03. 07.

Везни – Седмицата ще бъде лека и хармонична като цяло за мнозина. Онези, които са готови сериозно да работят, да преодоляват възможни препятствия, да се отрекат от нещо, ще получат видими и много положителни резултати. Ако станете мързеливи, няма да се случи нищо лошо, но едва ли трябва да разчитате на нещо добро. Вашият интерес към противоположния пол ще се увеличи. Ще покажете изобретателност и въображение, за да постигнете благоразположението на онези, на които симпатизирате.

Благоприятни дни – 02, 03.07.

Бъдете внимателни – 29.06. 

Скорпион – Звездите препоръчват да бъдете изключително внимателни и предпазливи в отношенията си с бизнес партньори и клиенти. Въздържайте се от подписване на споразумения за сътрудничество и подписване на договори за лизинг. Отношенията в семейството ще са по-меки и хармонични. Сега трябва да обръщате повече внимание на отношенията с родители и роднини. Може да се наложи да се грижите за болни близки. Грижата се изразява не толкова с думи, колкото в конкретни практически въпроси. Като например почистване на дома, готвене, осигуряване с всичко необходимо.

Благоприятни дни – 04, 05.07.

Бъдете внимателни – 30.06; 01.07. 

Стрелец –Това е чудесно време. Успешно поддържани контакти, пътувания. Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими промени в живота си и това е напълно възможно! Имате цел и това е най-важното. Бъдете снизходителни към исканията на другите.

Благоприятни дни – 29.06.

Бъдете внимателни – 02, 03.07. 


Козирог – Добра седмица. Ще почувствате прилив на сила и енергия и следователно ще се справите с цялата работа, която поемате. Отделете тази седмица достатъчно време за укрепване на семейните отношения. Най-доброто нещо, което бихте могли да направите за любимите хора, е да свършите натрупаните битови задължения. По-малко думи - повече дела: това трябва да стане мотото на тази седмица. Добре е да разберете, че не всичко може да зависи от вашите желания, има обстоятелства, които не могат да бъдат предвидени.  Много е важно да бъдете предпазливи и търпеливи.

Благоприятни дни – 30.06; 01.07.

Бъдете внимателни – 29.06.; 04, 05. 07.

Водолей – Цялата седмица ще бъде свързана с активни контакти. Вашият социален кръг ще бъде актуализиран и разширен. Можете също така да откриете някои приятни дейности. През седмицата ще трябва да вземете много важно и отговорно решение, от което впоследствие ще зависи личният ви живот. Изборът е ваш, но да го направите ще бъде много трудно. Ако нямате още партньор, звездите ви съветват само да се забавлявате и да се веселите с приятелите си и да не се притеснявате за нищо. Любовта ще дойде в точното време. 

Благоприятни дни – 29.06.; 02, 03.07.

Бъдете внимателни – 30.06; 01.07.

Риби – Тази седмица звездите ви дават зелена светлина. Пред вас стоят благоприятни дни. Стабилизиране на ситуацията. Насочете усилията си към довършване на всичко започнато. Трудностите остават малко назад. Не че сега ще ви липсват грижи и тревоги, но вече ще се намери разрешение за някои от тях. Лъч светлина се показва пред вас, ново обновление. Избягвайте да оставате твърде дълго сами. Приятелската среда ще ви се отрази много добре. С някого ще станете много близки. 

Благоприятни дни – 30.06; 01, 04, 05.07.

Бъдете внимателни – 02, 03. 07. /Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 2.02049
GBP GBP 1 2.28431
RON RON 10 3.93021
TRY TRY 100 5.63146
USD USD 1 1.83594