Промени за вас, при пълнолунието на 5 юли 2020 г.

Хороскоп 04.07.2020 18:40 Снимка: ДНЕС+

Промени за вас, при пълнолунието на 5 юли 2020 г.

На 5 юли предстои поредното космическо събитие – лунно затъмнение и пълнолуние. Според астрологията, затъмненията често носят бързи и дълбоки промени. Когато имаме лунно затъмнение при пълнолуние, можем да очакваме нова информация или неочаквани чувства да бъдат изведени на показ. Космическото събитие ще се случи в кардиналния земен знак Козирог, който е свързан с теми за властта, авторитета.

Три зодиакални знака ще бъдат най-силно засегнати от лунното затъмнение и пълнолунието. Вижте дали вашата зодия не е сред тях.

Зодия Овен

С настъпващото пълнолуние родените под знака на зодия Овен ще се опитат да погледнат на текущата си ситуация от позицията на страничен наблюдател. Дали ще ви хареса това, което виждате? Моментът е подходящ да разгледате голямата картина, която се е оформила от началото на 2020 година. Време да пуснете онова, което не ви кара да се чувствате добре.

Време е да прочистите живота си, да „излекувате“ тялото и душата си, да усъвършенствате своя път по начин, който едновременно отразява кои сте и проектира човека, който искате да бъдете. Ако затъмнението ви покаже пукнатини в основата на това, което сте изградили, бъдете готови да започнете от нулата.

Зодия Близнаци

Уважаеми Близнаци, обикновено успявате да се съсредоточите върху вътрешния си и външния свят, но тези два почивни дни, в които ни очаква лунно затъмнение и пълнолуние, вероятно ще бъдете потопени дълбоко в най-мрачните пролуки на душата си, принудени да се справяте с всякакви проблеми.

Ще бъдете „подложени“ на тест от обстоятелства, които не са изцяло под ваш контрол и това може да повлияе на вашето чувство за решителност и собствена стойност. Не потискайте миналите спомени, а се освободете от тях. Може би има скрити неща в душата ви, които ви причиняват болка. Страхове? Въпреки че може да се почувствате без енергия, това затъмнение всъщност ще ви послужи като катализатор за „прераждане“.

Зодия Водолей

Въпреки че осъзнавате, че комуникацията с близките и любимия човек са важни, Водолеи, вие ще имате желание да избягате от това. Опитайте се да устоите на това си желание.

Затъмнението може да ви накара да почувствате нужда да се изолирате, но не го правете. Вместо това бъдете активни, прекарайте време сред природата, планирайте пътуване.

Не се съмнявайте, че ще намерите подкрепата, от която се нуждаете, за да преодолеете предизвикателствата, които затъмнението може да ви донесе./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81752
GBP GBP 1 2.135
RON RON 10 4.02434
TRY TRY 10 2.18017
USD USD 1 1.65931