Новолуние в Лъв – сърцето се събужда

Хороскоп 28.07.2022 13:15 Снимка: ДНЕС+

Новолуние в Лъв – сърцето се събужда

Едно прекрасно, вълшебно Новолуние завладява небето. Сега започват промени, които ще засегнат целия ни живот. Новолунието в Лъв на 28 юли в 20:56ч внася обновление и оживление в живота ни. Неразрешените проблеми на сърцето излизат на повърхността, готови ли сте да се изправите срещу тях? Слезте от ума в сърцето. Успокойте мислите си. В това може да помогне и Юпитер в Овен, който е в добър съюз с новолунието, споделя своите благословии и стимулира положителните вибрации. Оптимизмът се покачва, идват нови възможности. Новолунието в Лъв ще бъде наистина стимулиращо и мотивиращо, така че всеки може да очаква изблик на творческа енергия през този период.

Новолунието винаги бележи края на един цикъл и началото на нов 28-дневен цикъл. Комбинацията от Слънце и Луна дава тонизираща енергия, така че това е отлична възможност да започнем нови неща и планове. Можем да се справим и с редуцирането на стари навици, поведенчески модели и вкоренени вярвания, тъй като в този случай ние също се обновяваме духовно. Всички тежести трябва да бъдат изхвърлени и препъни камъните отстранени от пътя на емоции, любов, кариера и други области на живота.

Новолунието само по себе си носи много импулсивна енергия, но с квадрата, който това Новолуние ще образува с Марс и Уран в Телец, тенденцията се засилва. Трябва да сме особено внимателни, когато даваме обещания или правим големи изявления, без първо да помислим за способностите си и възможните последствия.

Това е периодът на пробуждане, ще осъзнаем неща, за които не бихме се сетили досега. Това просветление може да е малко болезнено, но е по-добре да разберем истината възможно най-скоро. За да можем да се формираме и развиваме, болката и разочарованието са неизбежни. Ако в живота няма трудни моменти, никога няма да можем да оценим доброто и красивото. Животът е като влакче в лунапарк, веднъж нагоре, веднъж надолу, трябва да приемем всичко такова, каквото е.

Новолунието в Лъв събужда смелостта на сърцето и мобилизира енергиите, с помощта на които можем да оформим живота си в това, което искаме да бъде. Поставете си нова цел. Отдалечете се от хора и обстоятелства, които ви теглят надолу като котва. Кажете каквото ви е наум, възможно най-спокойно и без излишни драми. И се подгответе за непредвидени обстоятелства, защото нещо може да разтърси някоя област от живота ви.

Новолунието е символ на ново начало, пречистване и духовно прераждане. Не се опитвайте да плувате срещу течението, а вместо това се опитайте да се адаптирате към промените, които ще настъпят в живота. Съпротивлявайки се на промяната, можете да унищожите плана, създаден от Космоса за вас и в резултат на това да пропуснете важните възможности, които това новолуние ще ви предостави. За да успеете и да стигнете до върха, трябва да сте напълно уверени във всяко свое действие. Получаваме възможност да вземаме интелигентни решения, така че допускаме в живота си само онези неща, които са наистина важни за нас.

Новолунието също оставя много място за романтика, тъй като Лъв управлява неща като удоволствие и забавление. В момента искрата на сътворението пулсира все по-силно и по-силно в нас. По време на това Новолуние можем напълно да се посветим на този творчески стремеж. Направете нещо за себе си, оставете креативността да ви води, насладете се на момента!/Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648