Най-големият грях на всяка зодия

Хороскоп 30.01.2023 15:35 Снимка: ДНЕС+

Най-големият грях на всяка зодия

Лесно е да се спънете, особено когато изкушенията са навсякъде... Разберете към какви грехове ви подтиква вашата зодия. И се опитайте да противостоите на разрушителните инстинкти. И нека чувството за хумор и самоирония ви съпровождат в четенето на тези редове. 

Стрелец - прелюбодеяние

Стрелецът просто обича да флиртува. Не му е лесно да остане верен и да поддържа дълготрайни връзки. Дори в състояние на любов очите му постоянно търсят тези, с които може да флиртува.

Риби - мързел

Рибите обичат да са в облаците. Понякога изглежда, че живеят в свой собствен свят, който изобщо не се пресича със света на другите хора. Докато други отиват далеч напред, Рибите тъпчат на едно място. На представителите на този зодиакален знак им се носи славата на не много трудолюбиви.

Близнаци - лъжа

Близнаците имат ужасния навик да изкривяват информацията, която трябва да споделят. Те винаги имат различен поглед върху случилото се, за което искат да разкажат на другите. Близнаците действат според правилото – ако искаш да развалиш нещо, излъжи!

Водолей - арогантност

Водолеите обичат да мислят, че са специални. Те винаги говорят за своите надарености и не пропускат да намекнат, че са по-умни от всички останали хора, с които им се налага да общуват. Но човек, който твърди такива неща, изглежда най-малкото доста странен.

Рак - угодничество

Раците, когато се намират до тези, които обичат, забравят за всичко на света, смятайки ги за най-важните личности в мирозданието. Те мислят, че е нормално да възвеличаваш авторитетите си и да им се подлагаш винаги, когато сметнеш за необходимо. Но си струва да разберат, че подобно отношение към другите показва, че са спрели да мислят за себе си.

Козирог - алчност

Козирогът има навика да седи в офиса до последно, защото е зает непрекъснато да се състезава с всички. През цялото време той мисли само за това как да стане най-добрият и да печели повече. Козирогът дори не знае къде да похарчи тези пари, той просто се хвали с успеха си пред другите.

Лъв - горделивост

Намирайки се на ръба на нарцисизма, Лъвовете доказват с цялото си поведение, че са най-закоравелите егоисти, когато става въпрос за взаимоотношения. Те са високомерни и самонадеяни, така че дори хората, които ги обичат, се уморяват до смърт от тях. 

Телец - лакомия, излишество

Когато казваме "лакомия", имаме предвид не само по отношение на храната, но и за всичко останало. Телците са влюбени в себе си и мислят в дългосрочен план само за собствената си изгода. Те обичат излишествата във всичко: било то храна, правене на любов или скъпи коли.

Дева - завист

Девите винаги гледат към другите, когато мислят от какво имат нужда в живота и как да го получат. Те искат постоянно да им завиждат другите, особено когато става въпрос за взаимоотношения. А който иска да предизвика завист - самият той не е лишен от този недостатък на характера. Възниква естественият въпрос: умеят ли Девите изобщо да обичат?

Скорпион - сладострастие

Скорпионът влиза стремглаво във всяка връзка в живота си, но не всеки му отвръща със същото. Тогава той започва да манипулира, така си създава илюзията за контрол над ситуацията и хората.

Везни - суета

Везните не се интересуват от нищо друго толкова, колкото от красотата си и външния си вид. Докато се оглеждат в огледалото, те все имат причина да продължат напред. Въпреки факта, че Везните прекарват много време пред огледалото, те също се опитват да работят и върху вътрешната си красота.

Овен - гняв

Овенът е способен на силна ярост и гняв. В такива моменти поведението му става непредвидимо. При сблъсък с гнева на Овен можете да пострадате сериозно. Гневът им често е невероятно спонтанен, но почти винаги води до сериозни проблеми.
CHF CHF 1 2.05315
GBP GBP 1 2.28325
RON RON 10 3.92989
TRY TRY 100 5.85885
USD USD 1 1.81062