На какви уроци в любовта ни учи всеки зодиакален елемент?

Хороскоп 16.04.2021 16:01 Снимка: ДНЕС+

На какви уроци в любовта ни учи всеки зодиакален елемент?

Четирите елемента Огън, Земя, Въздух и Вода определят каква е всяка зодия в любовта, как се отнася с партньора си, как се грижи за него. Отношенията между двама души не са точна наука, но винаги има уроци, които можем да извлечем от всяка връзка. На какви уроци в любовта ни учи всеки зодиакален елемент?

Огън – Овен, Лъв, Стрелец

Огнените знаци ни учат как да обичаме безстрашно. Те ни показват, че понякога скокът на вярата е точно това, от което се нуждаем, за да имаме най-добрата любовна история. Тази група ни показва как да обичаме някого с цялото си сърце, въпреки несигурността, с която могат да дойдат отношенията. Огнените знаци са живият пример за това какво означава първо да обичаш себе си, преди да обичаш някой друг. Тези знаци ни учат как да запазим чувството си за индивидуалност във взаимоотношенията. Те ни показват как да се дефинираме извън нашите „партньорски“ роли. Тези знаци ни учат как да се забавляваме с половинките си, тъй като са известни и като големи шегаджии – те ни показват как да бъдем светлина в нечий живот. Те ни учат как да гледаме на света от по-добрата страна, дори животът да ни удря по-силно, отколкото очакваме. Тези огнени знаци може да са най-силните и страстни връзки, които някога ще изпитате. Ето защо най-големият урок, който ни учат в любовта, е, че винаги си заслужава да рискувате и да се отдадете на един човек с цялото си сърце и душа.


Земя – Козирог, Телец, Дева

Земните знаци ни учат как да обичаме със стабилност. Тези земни същества ни показват, че тайната на дълготрайната и просперираща връзка е винаги да бъдем подготвени за всякакви бури в живота си. Земните знаци обичат бавно. Те обичат да ви опознават, преди да се ангажират сериозно, тъй като обикновено не са от хората, които флиртуват и се занасят безцелно. Тези знаци приемат отношенията и ухажванията много сериозно. Те ни учат, че да опознаете потенциалния си партньор е най-добрият начин да се справите с бъдещи конфликти, които могат да възникнат. Тази група ни показва как да отделяме време за връзки, които никога не искаме да губим. Те ни учат на красотата на бавната любов и опознаването на човека точно такъв, какъвто е. Земните знаци внасят сигурност във връзката; те ни показват как да накараме нашите партньори да се чувстват в безопасност и комфортно, тъй като винаги ще имат на кого да разчитат.


Въздух – Водолей, Близнаци, Везни

Въздушните знаци ни учат как да превърнем приятелството в любов. Тези социални пеперуди ни показват, че тайната на вечната любов е в нейната основа. Тези хора не се интересуват от бавни ухажвания, но със сигурност няма да се отворят, ако първо не сте им приятел. Въздушните знаци ни показват предимствата да бъдем истински заинтересовани от някого – независимо дали това са хобитата им, музиката, която обичат да слушат, или дори най-хубавият им детски спомен, тези хора искат да знаят всичко за потенциалния си партньор. Те ни учат как да създадем неразривна връзка с някого. Тези бърборковци ни показват как първо да обичаме някого като приятел, тъй като неизбежно вярват, че това засилва доверието и честността във всяка връзка.

Вода – Риби, Рак, Скорпион

Водните знаци ни учат на силата на уязвимостта в любовта. Тези емоционално интелигентни създания ни показват, че няма абсолютно нищо, от което да се страхуваме, когато се отваряме към някой, когото обичаме. Тази група вярва, че емоционалната прозрачност е това, което заслужава всяко дългосрочно партньорство. Тези водни знаци ни показват скритите възможности зад най-трудните моменти от една връзка. Те ни учат как да действаме с емпатия и състрадание, когато преживяваме бурни времена с нашите партньори, да показваме разбиране, когато е по-лесно да правим бързи изводи, и да обичаме някого с цялото си сърце, колкото и несъвършени да са те. Водните знаци ни показват как да установим емоционална връзка. Те искат да опознаят вашите вътрешни демони, вашата несигурност и всичко, от което се страхувате. Тези мечтатели неизбежно ни учат как да се чувстваме комфортно с всичко неудобно.

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448