Месечен хороскоп за юни

Хороскоп 02.06.2020 10:53 Снимка: ДНЕС+

Месечен хороскоп за юни

Навлизаме в новия месец и сме нетърпеливи да разберем какво ни вещаят звездите за този период. За някои представители на зодиака юни ще е повече от динамичен и успешен, докато други ще трябва да внимават с разходите си, да премислят покупките си и да се пазят от поражения в професионален план.

Запознайте се с прогнозата на астролог Петя Георгиева

Овен

Проблемите ви през този месец няма да са свързани с дефицит на енергия, а с дефицит на търпение. Желанието ви нещата да се случват по-бързо, отколкото е възможно е предпоставка за допускане на грешки, заради които на моменти ще „тъпчете на едно място“. Колкото и странно да ви изглежда, ще напреднете по-бързо към своите цели, ако активно се включвате в осъществяването на чуждите.

Сравнително често ще се налага да се натоварвате с допълнителни задължения. Не мрънкайте, не отказвайте и не коментирайте. Важното в такива моменти е да уточните ясно параметрите. Не само ще подобрите професионалния си статус, но най-вероятно ще получите и допълнителни бонуси във вид на премия или друг вид материална награда.

Телец

Критичните моменти през този месец ще са свързани с отношенията ви. Управителят на вашия знак, Венера, е в ретроградно движение и мислите ви ще са насочени много по-често към миналото, отколкото към настоящето. И по-конкретно мислите, отнасящи се до хората, с които общувате. Не е изключено да започнете да сравнявате предишните си връзки със сегашния партньор. Да идеализирате предишните, да си измисляте недостатъци на човека, с когото сте в момента, да се самосъжалявате за лошия си избор...

Един от доказалите ефективността си начини за намаляване на напрежението е да се заемете с дейности, изискващи творчески подход или редовно да отделяте време за любимите си занимания. Възползвайте се и възстановете душевното си равновесие още в началото на месеца. Ориентирайте потенциала си в градивна посока. Анализирайте грешките от натрупания опит и ги признайте. Не само ще подобрите комуникацията, но и ще си осигурите сътрудничество при работа със сложни казуси.

Близнаци

Между обичайните събития и задачи често ще се „промъкват“ допълнителни, непредвидени, които няма да можете да избегнете. Усещането, че „времето ви притиска“ със сигурност ще е повод за тревога и на моменти може да сте доста раздразнителни. Напрежението ще се отрази негативно на съня и на концентрацията ви. След навлизането на Меркурий, вашият управител в ретроградно движение, част от процесите ще забавят скоростта си на реализация. Ще ви е много по-лесно, ако приемете фактите осъзнато и адаптирате темпото си към тях, отколкото ако се опитвате да форсирате събитията.

Уреждайки различни административни въпроси ще откриете стари документални грешки, които ще имате възможност да коригирате. Това пък ще ви даде възможност да ускорите някои стопирани към момента замисли и да дефинирате условията за предполагаемия им успешен завършек. Няма да имате затруднения с различни битови дейности като ремонти, промяна на интериора, реставрация на стари мебели и други, изискващи сръчност. Използвайте всяка свободна минута и подходящи климатични условия за досег с живата природа, където ще можете да стабилизирате енергетиката си и да се освободите от стреса.

Рак

Без никакви опасения през този месец можете да заложите на творческия си потенциал. Хрумванията ви ще са интересни, а по-важното е, че ще са и лесно изпълними. Ще разполагате с достатъчно време и варианти за повишаване на знанията и усъвършенстване на уменията си и би било голяма грешка да не се възползвате. Включвайте се във всякакви форми за обмен на професионален опит: семинари, дискусии, онлайн анкети и проучвания. Освен нова информация ще намерите и нови последователи.

За част от идеите си ще имате нужда от съдействие. Проявете активност, вземете инициативата в свои ръце, не разчитайте на досетливост от страна на колегите или приятелите си. Колкото сте по-откровени и по-директни, толкова по-бързо ще си свършите работата. Освен това, колективният успех ще бъде и колективна радост. Овладейте емоциите (особено негативните), които може да предизвика пръстеновидното Слънчево затъмнение във вашия знак. Част от работата ви може да е свързана с посещение на места, където сте били отдавна. Отивайки там, ще промените изцяло предишното мнение, което сте си създали.

Лъв

Обстановката около вас ще е спокойна и без излишни усилия ще покажете на околните на какво сте способни. Събитията ще се развиват във ваша полза, ще разполагате с благоприятни условия да отстраните от пътя си конкуренти или хора, с които не сте в открито единоборство, но неведнъж са породили у вас съмнения, че ви пречат. Ясното съзнание, че сте „разчистили пътя“ си или поне част от него ще ви зареди с увереност и вдъхновение. Ще повиши и влиянието ви.

Контактите ви (включително виртуалните) ще са доста по-интензивни. Ще възстановите отношения, които са били прекъснати по конкретни причини или с времето са загубили колорита си. Ще уредите сериозен финансов въпрос, свързан с ваши дългове или задължения към вас. Професионалните новости, дори и минимални, ще се случат със съдействието на влиятелни личности.

Дева

Добрите резултати през този месец в повечето случаи ще са резултат от самостоятелна работа. Знаейки, че всичко зависи от вас ще сте по-уверени, по-инициативни и доста по-ефективни. Приливът на свежи идеи ще ви мотивира да завършите повечето си проекти и най-вече онези, които е трябвало или сте били принудени да отложите. Финализирането им ще е свързано и с допълнителни финансови постъпления, които никак няма да са ви излишни.

Психическото ви състояние ще е достатъчно стабилно, за да намерите правилни отговори на спорните въпроси и да изгладите съществуващите конфликти с колеги, съседи и роднини. Ще си дадете сметка, че основната причина за разногласия с любимия човек е навикът ви да давате предимство на своите интереси. Променяйки отношението си към партньора ще промените и качеството на връзката. Бъдете прецизни при работа с документи.

Везни

За довършване на вече започнатото ще са ви необходими постоянство и последователност. Със сигурност ще се натъквате на разни дребни пречки, но не бива да ги приемате за фатални и да се отказвате. Отношенията с околните ще са сравнително спокойни. Колеги, които са ви създавали различни главоболия, ще се извинят за поведението си и ще търсят начин за компенсация. Ще се справите по-лесно, ако използвате познати методи на работа. Ако все пак се наложи да експериментирате и да импровизирате, то обмисляйте последствията подробно.

Обстановката в публичното пространство като цяло на моменти със сигурност ще е напрегната. Не приемайте събитията твърде лично, за да не допуснете да въздействат драматично върху ежедневието ви. Ще запазите устойчиви личните си отношения, ако не апликирате служебните тревоги у дома. Ако е възможно да отложите подписването на дългосрочни договори и пътуванията на големи разстояния за по-късен период от време, то направете го.

Скорпион

Мобилизирайте се максимално, защото събитията, които предстоят няма да са от най-приятните. Вероятно ще се наложи да се справите с поредица енигми. Да действате в условията на неизвестност, да взимате решения с дългосрочен ефект при липса на достатъчно информация. Опитайте се да си представите крайните резултати с различни варианти, последствията от тях и възможностите за коригиращи ходове. Бъдете готови да се справите с подмолни интриги, с опити да ви въвлекат в съмнителни затворени групи, да въздействат върху инстинктите ви. Контролирайте мислите и емоциите, за да не попаднете в коварните лапи на илюзиите.

Бъдете особено разумни, уреждайки финансови въпроси. Партньорите и колегите ви изневиделица може да се активират и да потърсят съучастието ви в атрактивни на пръв поглед проекти, приключения, инициативи. Със сигурност ще са по-скоро губещи авантюри, изискващи прекалено много време, средства и енергия, така че не се увличайте излишно. Личните отношения ще са вдъхновяващи.

Стрелец

Най-важното събитие през този месец е Лунното затъмнение, което ще се случи във вашия знак. Ефектът от него ще е комплексен и няма да се изчерпи само в конкретния ден. Проблемите обикновено за известно време остават „скрити“, но рано или късно привличат вниманието. Което е започнато по-рано не само ще може да бъде завършено, но и ще донесе приходи. Стари делови контакти изведнъж може да придобият романтичен нюанс. Засилват се емоциите, но се снижава способността за обективен анализ на текущата информация.

Работоспособността ви ще е достатъчна, за да се занимавате с няколко неща едновременно. Изпълнявайки рутинните си задължения бихте могли да си направите един „личен отчет“ за постигнатото до момента и да се освободите от всичко, което вреди на ефективността ви. При уреждане на въпроси, зависещи от държавната администрация бъдете максимално сдържани.

Козирог

Отхлабването на карантинните мерки ще даде тласък на някои отрасли в икономиката и ще активира контактите. Заемете се първоначално с изясняване етапа на развитие на задграничните ви договори и сделки, ако имате такива. Не се опитвайте да изпреварвате събитията, въздържайте се от щедри обещания и прекалено смели решения. Ако няма как да отложите във времето уреждането на финансови въпроси с големи стойности, то разпределяйте средствата си грамотно и търсете консултация със специалисти за казусите, при които не сте съвсем убедени в преценката си.

След като Меркурий навлезе в ретроградно движение е за предпочитане да ревизирате и анализирате сключените към момента договори и уговорки, отколкото да оформяте нови. Изразходвайте ресурсите си икономично. Имайте си едно наум, че част от постъпленията, на които се надявате може и да се забавят. Не отказвайте участие и подкрепа за организацията на благотворителни акции, но и не им посвещавайте цялото си време и ентусиазъм.

Водолей

В началото на месеца ще можете (а и ще е правилно) да действате с обичайното си темпо. Дори да сте си набелязали някакви промени или иновации, те най-вероятно ще останат само на етап обмисляне и подготовка. Колкото и да ви се иска, обстановката няма да е подходяща за стартирането им или пък ще зависи от чужда воля, върху която нямате въздействие. Както физическите, така и интелектуалните ви възможности обаче, ще са достатъчно за да се справите с работата си перфектно, което пък ще се отрази положително на самочувствието ви.

Виртуалните контакти ще продължават да са с повече тежест от реалните, което ще ви позволи да популяризирате творческите си инициативи. Ще можете да отделите време и да получите окуражаващи сигнали от партньори, с които работите отдавна, за стартиране на някои стари замисли. За предпочитане е да го направите в края на месеца. Управлението на процесите ще е почти изцяло във вашите ръце.

Риби

Един от факторите за гарантиран успех е собственото ви старание и целенасоченост. Интересите ви в началото на месеца ще са ориентирани предимно към уреждане на личните отношения. Някои детайли ви убягват и е желателно да правите нещата „крачка по крачка“, етап след етап, а не състезателно и залпово, за да си спестите грешки, които може и да не са фатални, но ще са демотивиращи. Любовта, разбира се, има нужда от фантазия, но има нужда и от прагматизъм. Не предприемайте ходове за реорганизация на връзката си без да сте ги обсъдили с любимия човек.

Ваши инициативи, които към момента са в застой, вероятно ще получат шанс за реализация и то не заради собствените ви усилия, а по предложение на преките ви ръководители. Фактът, че работата ви е оценена, макар и след време, ще ви подейства тонизиращо, стимулиращо и вдъхновяващо. Ще си осигурите и липсващите ресурси след активното съдействие на високопоставена личност./Петя Георгиева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448