Любовен хороскоп за 8 - 14 август 2022 г.

Хороскоп 05.08.2022 15:12 Снимка: ДНЕС+

Любовен хороскоп за 8 - 14 август 2022 г.

Любовният ни живот ще бъде една смесица от отрицателни и положителни емоции. Възможни са раздели, равносметки, но няма да липсват и възможности за създаване на нови връзки. Колкото до сексуалния живот, той може да бъде доста страстен. Какво ви очаква според зодията вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица може да ви се стори, че сте в любовен застой, особено ако се намирате във връзка или се опитвате да създадете нови взаимоотношения с някого.

Възможно е половинката да не ви дава това, от което се нуждаете. Ето защо е важно да споделите вашите желания. Необвързаните Овни може да попаднат в капана на негативните мисли, че никога повече няма да намерят любовта. Не се отчайвайте, тя е близо до вас.

Телец

Телците ще бъдат изправени пред морална дилема, когато става дума за любов. Може да има тайни, които криете от партньора си. Тайни, които биха могли да развалят иначе нещо красиво между вас.

Не е изключено да откриете, че половинката ви е тази, която крие нещо от вас. Каквото и да е, ще ви накара да не се чувствате особено добре.

Близнаци

Необвързаните представители на зодията, които скоро са се запознали с някого, може да останат леко разочаровани от него или нея. Дисхармония ще има и за тези Близнаци, които се намират във връзка и споделят общи финанси с половинката си. Възможно е да не стигнат до съгласие по отношение на финансовите средства, разходи.

Рак

Може да се почувствате така, сякаш партньорът ви не е толкова подкрепящ, колкото той или тя може да бъде, докато се стремите към нова възможност за кариера. Всъщност, половинката ви може да не приеме толкова добре идеята, че няма да разполагате с достатъчно време, в което да бъдете заедно. Не избягвайте важните разговори, това е единственият начин да постигнете консенсус и помирение.

Лъв

Благоприятна промяна очаква обвързаните Лъвове. Новолунието в събота ще попадне във вашия 8-и дом на споделените ресурси. Възможно е любимият човек да получи допълнителни приходи, но и възможността на обща инвестиция като закупуване на общ дом, ще ви накара да се почувствате повече от добре.

Дева

Необвързаните представители на зодията ще се чувстват така, сякаш сърцето им никога повече няма да бъде любовно развълнувано. Възможно е да преминавате през любовно разочарование.

Не унивайте, понякога тези негативни емоции са голям подарък, който е необходим за създаването на пространство в живота ви, за да дойде в него нещо по-добро.

Припомнете си, че заслужавате повече в любовта. Обвързаните Деви може да не почувстват романтика тази седмица, тъй като ще бъдат разсейвани от финансови въпроси.

Везни

Любовно разочарование ще настъпи и в живота на Везните. Искате да почувствате любовта на половинката си, така както се нуждаете, но сякаш това не се случва. Може би той или тя има други приоритети в този момент.

Ако ситуацията е временна, проявете разбиране, но ако се отнася за вид манипулация, тогава е важно да поговорите. Не искате да се чувствате невидими в любовта, нали?

Скорпион

Неприятности очакват Скорпионите, ако на работното място са им се случили офис романтики. Бъдете внимателни, когато става въпрос за любов и бизнес. Ако не сте сигурни, че човекът си заслужава риска, по-добре забавете темпото.

В събота ще е повлиян вашия 5-и дом на истинската любов, което ще ви помогне да срещнете следващия си духовен партньор. Готови ли сте?

Стрелец

Стрелците ще трябва да обърнат внимание на взаимоотношенията с половинката си, независимо дали сега започват нова връзка или не. Четете между редовете, особено когато става въпрос за пари. Не се оставяйте на любовни манипулации. В една връзка не може само единият да дава.

Козирог

Козирозите ще трябва да обърнат внимание на действията и думите си спрямо половинката си. Той или тя може да направи нещо хубаво за вас, а вие вместо да го оцените, ще подходите критично към него.

В резултат, чувствата на половинката ви може да бъдат наранени. Не забравяйте, че в любовта нищо не е даденост.

Водолей

Тайни, разкрити тайни, които могат да доведат до загуби. Ако връзката ви е била изпълнена с препятствия още от самото начало, може би е време да си направите равносметка дали не трябва да затворите тази страница от живота си. Не забравяйте, че една връзка се гради на взаимно доверие.

Риби

През тази седмица ви се обещава значителен напредък във всяка област на живота ви.
Най-очевидно, разбира се, ще бъде това във вашия любовен живот. Ако сте необвързани, предстои период от около 2 седмици, в които може да срещнете нов партньор.

Обвързаните Риби ще имат възможността да задълбочат духовната връзка с любимия човек. Ще се чувстват вълшебно.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648