Кармичните връзки на Стрелец

Хороскоп 30.06.2021 10:38 Снимка: ДНЕС+

Кармичните връзки на Стрелец

Партньорският хороскоп с комбинации за кармична любов показва, че определено не винаги партньорите ще се разбират добре. Ще има разногласия, кавги, истерия, ревност и всичко, което е прекрасно. Лошо е, когато човек се преструва, че всичко е наред и всъщност нищо не е .... Ако имате същата комбинация, вижте колко сте съвместими и какво общо бъдеще ви очаква според синастричния хороскоп като общи тенденции.

Стрелец и Телец

Необичайна, но хармонична двойка

Въпреки че ще бъдат обединени от хедонизъм и любов към комфортния живот, в крайна сметка все пак могат да надделеят различни характери и различни житейски приоритети. Силното физическо привличане обещава вълнуващи моменти в леглото, което е и най-добрата страна на тази връзка, но ако искат да успеят в дългосрочен план, и двамата ще трябва да покажат готовност за компромиси. Стрелецът е идеалист и ентусиаст, който лесно се увлича от нова идея или ситуация, докато Телецът е скептик, който стои здраво стъпил на земята и който не може да бъде толкова лесно впечатлен. Стрелецът ще се чувства сдържан и ограничен в тази връзка, защото ще смята, че Телецът не го подкрепя, докато Телецът ще се дразни от наивността, повърхностността и малко детския ентусиазъм на Стрелеца.

Добрите аспекти на връзката: И двамата са хора, които знаят как да се радват на живота и когато се съберат заедно, това ще излезе на преден план още повече. Заедно те ще си купят красиви неща, ще се насладят на изискана храна и всички други житейски удоволствия. Те биха могли да успеят, ако Стрелецът успее да спечели доверието на Телеца и да му докаже, че има сериозни намерения.

Стрелец и Лъв

Истинска любов

Това е много успешна връзка между двама души с подобен, оптимистичен поглед към света и с обща любов към активен и вълнуващ живот. Съвместният им живот със сигурност няма да бъде скучен, а дългите и интересни разговори, пътувания, излизания до театри и ресторанти ще бъдат обичайна част от ежедневието. И двамата обичат да се мотаят и да се разхождат и тъй като са активни типове, те често ще спортуват и релаксират. Лъвът ще бъде привлечен от красноречието на Стрелеца, откритостта и желанието му за нови преживявания, докато Стрелецът ще намери в Лъв идеалния спътник, който ще го подкрепи в привидно ентусиазираните му идеи. Лъв и Стрелец се допълват перфектно и се съгласяват за всичко, така че кавгите и конфликтите в тази връзка ще бъдат истинска рядкост и дори да се случат, Стрелецът и Лъвът бързо ще се сдобрят. Двамата искрено се обичат и след като се съберат, никога няма да искат да се разделят.

Добрите аспекти на връзката: Нищо няма да им липсва, защото тази връзка ще им осигури изобилие от вълнуващи моменти, забавление, но и романтика и вълнение. Лъв и Стрелец се разбират чудесно и се подкрепят във всичко, така че заедно ще образуват силна и дълготрайна връзка, устойчива на всички предизвикателства.

Стрелец и Стрелец

Страхотна комбинация

Това със сигурност е една от най-добрите астрологични комбинации, защото това са двама души, които са еднакво енергични, любопитни и жадни за вълнение, така че никога няма да скучаят заедно. Стрелците са нежни и либерални по своята същност, така че никога няма да си ограничават свободата или да задават ненужни въпроси. Въпреки че не са от онези двойки, които не могат да пуснат ръцете си една от друга, взаимните им чувства никога няма да бъдат поставени под въпрос. Те не обичат спокойния и скучен живот, така че често ще излизат заедно и ще организират събирания в дома си. Освен факта, че двамата закачливи и експериментални Стрелци ще се разбират чудесно в леглото, те се разбират и чудесно като приятели, защото могат да говорят часове за книги, философия и религия, а споделената страст към вълнения и пътешествия допълнително ще подсили тази връзка.

Добрите аспекти на връзката: Стрелецът трябва да се чувства свободен във връзката, така че връзката с някой, който споделя мнението му и има същите нужди, ще му подхожда напълно. Двамата Стрелци рядко ще се карат, а многобройни съвместни дейности и интензивна комуникация ще гарантират, че никога няма да се наситят един друг./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448