Какво ви очаква през януари?

Хороскоп 04.01.2023 11:24 Снимка: ДНЕС+

Какво ви очаква през януари?

Овен

Не така - с рогата напред

Представителите на знака Овен през месец януари е добре да обръщат по-голямо внимание на своите лични интереси, като се опитват да приобщят и близките си към тях. В службата си запазете по-пасивна позиция. Налагането на мнението ви и убеждаването на колегите в правотата ви може да се обърне срещу вас. Месецът ще е труден за тези, които все още се обучават. Те ще трябва да се справят с извънредно сложни ситуации. Взаимоотношенията с любимия човек ще вървят по вода. Обръщайте повече внимание на децата си. В здравословен план е възможно стари травми да напомнят за себе си. Потърсете медицинска помощ своевременно и не си въобразявайте, че сте от стомана.

Телец

Близък ще ви моли за помощ

Звездите предупреждават родените под знака Телец през месец януари да бъдат нащрек. Съсредоточете се на работното място. Изпълнявайте стриктно служебните си задължения, следете развитието на всяка задача и се опитвайте да коригирате своевременно грешките си.

Здравословното ви състояние няма да е отлично. През целия месец ще се тревожите за ваши роднини. Ще трябва да окажете материална и морална подкрепа на близък човек в затруднено положение.

Много от неприятните ви преживявания ще са свързани с неразбирателства с любимия, но всъщност нищо не заплашва връзката ви.

Близнаци

Пазете се от финансов срив

През първите дни на месец януари има опасност за вас, Близнаци, да бъдете подложени на огромен стрес. Все пак знайте, че нищо непоправимо няма да се случи. Ако намерите начин да подредите делата си по степен на важност, ще се успокоите и ще осъзнаете, че така трябва да работите през целия месец. В противен случай действията ви могат да доведат до срив във финансите.

Ако има неясноти в отношенията ви с любимия човек, през януари ще успеете да си обясните всичко един на друг. Не мълчете и казвайте всичко откровено, ако наистина искате да бъдете с този партньор. Много е възможно обаче да откриете някои черти у любимия, които няма да ви се нравят.

Рак

Проблеми със ставите

За вас, представители на зодия Рак, месец януари ще бъде много успешен. За да реализирате плановете си така, както си ги представяте, трябва да се заредите с достатъчно оптимизъм. Придържайте се към целите си, без да се вслушвате в съвети как да заобиколите закони и разпоредби, и ще постигнете дори повече, отколкото си представяте. Все пак не оставяйте вашата работа на други. Дръжте делата си под контрол, без да подценявате детайлите, като изпипвате много точно дори най-дребното нещо.

Трябва да сте по-грижовни и към здравето си. Застрашени сте от алергии и травми на ставната система. Може да се обадят и стари заболявания.

Лъв

Скандали за ваша изневяра

Сега трябва да се стремите към разсъдливост и спокойствие. Колкото и да противоречи на характера ви и да ви се струва странно, пасивното отношение ще бъде най-големият ви коз както на работното място, така и в отношенията с хората. Опитайте да не се месите в чужди дела и не оспорвайте чужди решения. Месец януари е благоприятен за обучение и преквалификация.

Бъдете много предпазливи, когато се опитвате да прикриете своите извънбрачни закачки. Напълно реална е опасността тези ваши залитания да доведат до сериозни сътресения в отношенията с постоянния ви партньор. Трудно ще го убедите в невинността си, ако въобще сте невинни!

Дева

Студенина в любовта

Деви, целите, които сте си поставили за месец януари, въобще не са така малки и лесни за осъществяване. Ще се справите, ако сте достатъчно упорити. За вас ще е добре, ако се заобиколите с приятелски настроени хора. Но се доверявайте само на хора, които няма да ви подведат и за които сте сигурни, че не ви мислят лошото.

В сферата на любовта ще се натъкнете на студенина от страна на половинката си. Взаимоотношенията помежду ви няма да се развиват според желанията ви, тъй като чести дребнави кавги ще ви натоварват непрекъснато. Запазете самообладание и се опитвайте да не показвате агресия. Най-добре за вас ще бъде, ако намерите начин да разнообразите любовния си живот.

Везни

Спорй ви в работата

Няма да чувствате досада на работното място, а ще бъдете въодушевени от задачите си. Служебните си задължения ще изпълнявате с лекота. За новите си идеи ще е добре да привлечете на своя страна съмишленици и помощници. Така ще осъществите отдавна планирани цели и ще можете да разгърнете напълно потенциала си. В личен план са възможни проблеми с постоянния ви партньор. Не проявявайте егоизъм и не изисквайте от него да поема всички семейни разходи, защото по този начин действията ви могат да доведат до конфликт. В края на месеца е подходящо да направите кратко съвместно пътуване.

Скорпион

Не бъдете хипохондрици

През месец януари представителите на зодия Скорпион ще имат реална възможност да повишат своя стандарт и да се докажат в работата. Това ще стане, при условие че не се отдавате често на мързел, а мобилизирате всичките си сили.

По отношение на здравето не се поддавайте на хипохондрията. Гледайте спокойно и разумно на дребните болежки, а ако възникне сериозен проблем - идете на лекар. Прекарвайте повече време навън и бъдете настроени позитивно. По-внимателни трябва да са тези Скорпиони, които вече имат сърдечни заболявания. За тях не е препоръчително голямо физическо натоварване. Ако почувстват неразположение, разходки и леки спортни занимания ще нормализират положението.

Стрелец

Ще сте много разсеяни

През месец януари вие, представители на знака Стрелец, ще бъдете твърде разсеяни и често ще ви се случва да вършите една и съща работа по два пъти. Намерете начин да преодолеете нервността си и опитайте да се успокоите и съсредоточите.

Добре ще бъде за вас, ако избягвате конфликтни ситуации с колеги, още по-малко с работодателя ви. Не проявявайте нрав, като спорите излишно или пък се опитвате да налагате мнението си.

В личен план постоянно ще ви съпътстват недоразумения, породени от хладните отношения с постоянния партньор, които сте допуснали в последно време. Главната вина за неразбирателството е изцяло ваша.

Козирог

Застрашени от преумора

Козирози, през месец януари ще успеете да изпълните всички свои планове. Застрашени сте от преумора. За вас ще бъде по-добре, ако успеете да намерите подходящи хора да свършат някои важни и неотложни задачи. Сами ще си създавате неприятности, тъй като ще държите всичко под личен контрол. А това ще доведе до съмнения дали задачите са изпълнени качествено.

Физическото ви състояние няма да е идеално.

В интимните отношения с любимия всичко ще бъде хармонично и ще изживеете редица приятни моменти. Дори да сте имали малки пререкания през предишния месец, бързо ще ги забравите и ще стигнете до благоприятни за връзката ви решения.

Водолей

Не посягайте към чашката

През месец януари вие, родени под знака на Водолей, ще трябва да бъдете много внимателни какви решения вземате. Не бързайте да изразявате вътрешното си несъгласие с близки, колеги или началници.

Вярната оценка на конкретната ситуация ще ви гарантира повече успехи, отколкото очаквате, но ако сте прекалено прибързани, е възможно да изберете грешния път.

Второ и немалко изпитание за голяма част от Водолеите ще бъде гостуването на далечни роднини. Запазете самообладание и ги приемете радушно, за да си спестите нервна преумора. През този месец също е важно да не посягате към алкохола, защото от това ще произтекат здравословни проблеми.

Риби

Ревнувате, но май е напразно

Риби, месец януари няма да е много спокоен, но за сметка на това ще ви донесе бъдещи успехи. Постоянно ще бъдете напрегнати, защото няма да ви е лесно да говорите на един език с хората на работното място. Мерете думите си и не коментирайте способностите на колегите си. Обръщайте повече внимание на личните си интереси и оставете другите да се оправят, както могат. Помислете дали ще ви е от полза да се заемате с нещо, което е абсолютно ново за вас, а заплащането не е особено високо.

Възможно е да имате неприятности с личния си партньор. Ревнувате. Ако имате доказани основания, ще е по-добре да говорите, вместо да се измъчвате. Макар че не се знае дали накрая няма да се изкарат единствено вашите кирливи ризи.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648