Как представителите на различните зодии изразяват любовта си

Хороскоп 16.11.2023 11:44 Снимка: ДНЕС+

Как представителите на различните зодии изразяват любовта си

Ако вярвате на хороскопите и избирате партньор по зодията, вземете под внимание неговите предпочитания, разчитайки на съветите на астролозите. Това ще ви помогне да спечелите доверие, любов и да изградите силни връзки, в които всеки ще бъде щастлив по свой начин, пише dir.bg.

Овен

Огнена, ярка и активна зодия, която не крие чувствата си, а ви превзема със сила. Той е енергичен и не пести комплименти и подаръци. В името на любим човек е готов на дела и красиви жестове. Влюбеният Овен е обсебен от обекта на своята привързаност. За него любовта е страст, романтика, чувственост и грижа. Това е човек с пламенно сърце, верен на партньора си, но не е готов да играе зависима роля.

Телец

Вродената гордост и страхът от отхвърляне не позволяват на Телеца да отвори сърцето си. Той никога не се влюбва от пръв поглед, чувствата му се формират постепенно. След като реши да се сближи, той става романтичен, щедър и трогателен. Защо Телецът не признава любовта си? Защото изразява любовта чрез действия, а не чрез думи. За да разберете, че Телецът е влюбен, можете по негово желание да прекарвате много време заедно и да парадирате с нови дрехи.

Близнаци

Близнаците са изключително непостоянни. Често избират между няколко кандидати. Те се ръководят от ума, а не от сърцето, така че връзките им често са хармонични и силни. Като двойка Близнаците са чувствени, грижовни, но нестабилни. Вълни от нежност отстъпват място на студенина. Търсят красива, добре поддържана, общителна и открита половинка. Някой, който ще ги заинтригува и забавлява по-добре от другите.

Рак

Ракът е един от най-чувствените, благоговейни, емоционални и любящи знаци на зодиака. Според зодията всички Водни знаци обичат съдържателните разговори и интимността, потайни са, но винаги готови да подкрепят партньора си. Ракът се вглежда дълго време и изчезва за дълго време, за да разбере себе си. Често влиза във връзки от чувство за дълг или съжаление. Неговият детски, леко наивен характер не е по вкуса на всеки, но, който го приеме, ще се радва да има грижовен и практичен човек.

Лъв

Лъвът демонстрира чувствата си открито и масово. Поднася кралски подаръци, пее серенади под прозореца. Много влюбчив и има нужда от някой, който ще бъде там, за да го прегърне и утеши в трудни дни. Самотата изяжда Лъва, за него е важно да бъде център на внимание. Той излиза в света с любимия човек, гордо демонстрирайки щастието си, приемайки комплименти и похвали. У дома Лъвът е шефът, а в секса е най-добрият от най-добрите. Невъзможно е да спрете да обичате и забравяте един Лъв.

Дева

Девата има високи изисквания, тя търси идеал. Харесва възпитани, елегантни, упорити и сериозни хора. Девата се нуждае от партньор, който се стреми към успех, обича гурме и цени комфорта, уважава и подкрепя. Девата показва чувства, като се грижи за близките си. Тя е честна и постоянна в отношенията. Ще бъде щастлив, когато се храни, лекува, подкрепя и съветва. Той рядко произнася обети, вярвайки, че любовта е действия.

Везни

Везните не могат да живеят без любов и без нея губят жажда за живот. По природа естети и романтици, те са флиртуващи и игриви. Те обичат чувството на влюбване, лесно се очароват и също толкова бързо се разочароват. Често завършват в зависими връзки или имат безразборни връзки. Везните трудно вземат самостоятелни решения, затова се нуждаят от решителен и мъдър партньор. Ако този знак е избрал партньор и е сключил брак, тогава той ще бъде верен и отдаден, независимо от всичко.

Скорпион

Скорпионът е лед и огън. За него любовта е основната нужда в живота и най-големият проблем. Трудно среща нови хора, трудно се отваря, страхува се от предателство и ревнува. Избрал партньор със сърцето си, той ще го удави в страст. Любовта за Скорпион е бойно поле с противник, достоен за уважение и обожание. Той се стреми да подчини любимия човек, но не може да се откаже. За някой, който е равен по сила, харизма и чар, тази зодия е готова на всичко.

Стрелец

Стрелците са много влюбчиви и екстравагантни. В разгара на страстта те са готови да четат поезия, да носят на ръце и да прекарват нощи без сън, изследвайки чувствеността на другия. За да запазите интереса им, трябва да поддържате интригата и да не се отпускате. Стрелците не обичат ограниченията, затова не са склонни да се женят. Не разпознава ревността, защото обича да флиртува. Той търси не просто любов, а приятел, събеседник и слушател. Очаква красиви планове и чести съвместни пътувания от връзката.

Козирог

За най-верните партньори се смятат земните Козирог, Телец и Дева. Дълго избират партньор и рядко му отказват. Козирогът приема любовта сериозно, смятайки я за бизнес проект. Търси човек подходящ по статус и мироглед. Трудно се сближава и рядко отваря душата си, но знае как да се грижи и се превръща в надеждна опора.

Водолей

Тази зодия не може без приятели, но изборът на партньор за връзка го стресира. Водолеят се чувства добре със себе си, а любовта и страстта предизвикват безпокойство и страх от загуба на контрол. За да спечелите сърцето му, трябва да се сприятелите, да намерите общи интереси и да не го ограничавате в нищо. В любовта въздушният знак проявява щедрост и е способен на ексцентрични постъпки. С него никога не е скучно, но духовната близост е трудна за постигане.

Риби

Водният знак рядко прави първия ход. Може да не показва външно чувства. Поради нуждата да бъде спасител, той често не обича, а поема покровителство над слабите, бъркайки грижата за любовта. Рибите не понасят изясняване на отношенията, натиск и прекалени страсти. Те тайно мечтаят за идеален партньор, но често са самотни. Избирайки един човек, те стават наивни, но взискателни. Рибите са нежни съпрузи и чувствителни родители.

CHF CHF 1 2.07229
GBP GBP 1 2.28245
RON RON 10 3.93662
TRY TRY 100 6.26186
USD USD 1 1.81482