Хороскоп за месец ноември 2023 г.

Хороскоп 30.10.2023 20:35 Снимка: ДНЕС+

Хороскоп за месец ноември 2023 г.

Овен

За Вас този месец може да се окаже много стабилен и продуктивен и въпреки не големия спад на жизнената Ви активност ще можете доста успешно да се занимавате с кариерата и общественото си положение. Особено продуктивна ще бъде първата половина на ноември, когато ще успявате много лесно да се справяте със сложни въпроси, както и да започнете  нов етап в своя живот. Твърде вероятно е влиятелен покровител да Ви помогне да се изказите по кариерната стълбица, да получите престижно място и да се почувствате сред преуспяващите хора. Освен това новите Ви идеи може да се окажат доста интересни и своевременни и да започнат да се развиват много бързо.В края на месеца се очертава един доста продуктивен и успешен период в живота Ви, когато ще се открият възможности за неочаквани и много значими промени , които ще донесат подобряване на социалното Ви положение, пари и слава.

Телец

За Вас започва един доста спокоен и творчески период за сътрудничество, решаване на сложни въпроси, подписване на договори и преминаване на нова работа. През първата половина на ноември ще успявате бързо да съгласувате действията си, тъй като останалите ще бъдат доста доброжелателни и отстъпчиви, а правилното въздействие ще даде възможност да си уредите връзки с на практика дори недостъпни хора. Точно това е подходящото време да оправите допуснати грешки в отношенията, да възстановите прекъснати връзки и да си върнете предишното влияние и популярност сред заобикалящите. Може да постигнете и добри резултати в научната и образователната дейност. Най-благоприятен за Вас ще бъде периода след 25 ноември и той ще Ви предложи интересни и незабравими срещи, пътувания, ярки впечатления и чувства, а също нови делови връзки и плодотворно сътрудничество.

Близнаци

Ноември се очертава като стабилен и хармоничен месец, през който ще можете изцяло да се посветите на работата си и на решаване на сложни въпроси и резултатите може да надминат очакванията. Бързо и добре ще се справяте с трудни задачи, с организацията на всичко ще бъдете много успешни, а това ще засили влиянието Ви и ще укрепи Вашия авторитет. Освен това ще успеете достойно да се проявите в трудни ситуации, а това ще даде възможност радикално да проявите представата за себе си. В благоприятния период на първите две седмици трябва смело да започнете да действате за решаването на сложните проблеми, без да се плашите от отговорности, тъй като не е изключено това да е Вашия звезден час. Краят на месеца може да се окаже начало на много успешен период, когаато новите срещи и запознанства може да дадат начало на интерсно делово сътрудничество или бурно развиващ се любовен роман.

Рак

Ще сте изпълнени със сили и творчески инициативи и този месец е един от най-успешните Ви периоди в годината, а надеждните партньори ще помогнат за реализацията на Вашите планове. Ще се стремите към разширяване сферата на своята дейност, охотно ще помагате на заобикалящите и ще се включвате във волунтаристични движения и благотворителност. Умението да манипулирате хората ще Ви помогне да превърнете дори съперниците си в сътрудници, да водите много тъка и умна игра в сложните отношения с партньорите, а също и да излизате сухи от водата в безнадеждна ситуация. През първите три седмици трябва да сте по-активни и да използвате всяка възможност да се изявите. В края на месеца активността Ви ще намалее, но може да получите перспективно предложение за участие в нов колективен проект.

Лъв

Енергетиката на този месец няма да е осбено благоприятна за дравето и деловата Ви активност, а ангажиментите с дейностите  и задълженията, които ще имате може да „вържат“ и краката, и ръцете Ви. В същото време ще имате възможност да проявите професионализъм, майсторство и умение правилно да организирате нещата, а това ще Ви даде преимущество пред другите и ще увеличи не само самочувствието и авторитета Ви, но и доходите. Ще можете също да предвидите и всички скрити опасности и възможности, което също ще Ви помогне изцяло да планирате работата, подчинявайки и заобикалящите на своите идеи. През последната седмица на месеца енергийният Ви потенциал ще нарасне и пред Вас може да се открият успешни перспективи в кариерата, социума и личния Ви живот. Общите цели в работата може да Ви сближи с нови хора.

Дева

За Вас ноември ще бъде много интересен и наситен с идеи, предложения и нови възможности за самореализация. Ще нарасне интересът Ви към нови занимания и хора и затова ще можете успешно да се изявявате в образователната и всяка друга интелектуална дейност. В организацията на пътувания и среще също се очертава да бъдете доста интересни. Това е и плодотворно време за творчество, когато успешно ще можете да покажете себе си и своите таланти, както и да получите не само подкрепата на близките и любими хора, но и на по-широка аудитория. В края на ноември енергетиката Ви ще се промени, но това е перфектен период за нови впечатления и идеи, които ще търсите в нови пътувания и срещи, а и в повишаване на своето образователно и духовно ниво.

Везни

От гледна точка на физическото състояние за Вас ноември  няма да е най-благоприятното време, но пък може да се открият добри възможности за подобраяване на материалното Ви положение. Може да се окажат и благоприятни перспективи в работата, но ще се наложи да действате по обиколни пътища, използвайки уловки, хитрост и обаяние за да работите по-малко, а да получавате повече. В това може да преуспеете! Само че стремежа да действате на „въпреки“ .забравяйки за тактика и дипломатичност, може да разруши много неща и така рискувате да изпуснете успешния шанст. Края на месеца за Вас ще окаже доста успешен и в живота Ви може да започнат неочаквани промени и  срещи с нови хора с необичайни идеи, които да Ви подтикнат към по-смели и решителни действия.

Скорпион

За Вас започва най-успешния месец в годината, когато обновената енергетика ще Ви помогне да постигате успехи и да намирате точните думи, които най-силно д въздействат на хората около Вас. Много от нещата ще се случват благодарение на хипнотичната сила на убежденията Ви и затова ще Ви бъде лесно да постигате целите, които сте си поставили, да се обръщате с молба към влиятелни хора и да намирате подкрепа. През първите три седмици ще може да прокарвате своите идеи и да си организирате срещи с много хора, както и да преминете на нова работа. Предишни проекти може да Ви донесат не лоши доходи. Само помнете, че не трябва да започвате нови партньорски отношения или да подписвате договор, тъй като съвсем скоро ще се наложи да бъдат преразгледани. В края на месеца по-силно въздействащите Ви енергии силно ще Ви влияят и има опасност да загубите контрол над своите думи и постъпки.

Стрелец

През ноември енергетиката Ви ще е променлива и това ще е причината да се чувствате не съвсем уверени в себе си, но стремежът да си създадете надеждна материална основа и перспективи за следващата година ще Ви подтикват към търсене на нови сфери, в които да прилагате своите таланти. През първите две трети от месеца ще сте ангажирани с приключване на започнати неща и договорености, а също и със задачата да „избивате“ пари от своите работодатели. По същото време може да се проявят и нови перспективи в работата, нови предложения и проекти, които в този момент ще бъдат стадии на заработка и договаряне. През последната седмица ще почуватвате нарастване на своите сили и може да се появи нова работа или допълнителни възнаграждения. Ще сте по-изобретателни, авантюристично настроени и ще се стремите към по-свободна работа, която да не изисква желязна дисциплина или срокове и ще имате възможност да откриете и свой бизнес-проект.

Козирог

Един успешен и стабилен период започва за Вас и точно сега ще можете да въведете ред в нещата и мислите си, а и в отношенията със заобикалящите, като така ще премине по-голямата част от месеца. Очакват Ви срещи с приятели и роднини, като и хубави взаимоотношения и сътрудничество. Професионализма и някои от предишните Ви идеи може да бъдат забелязани и оценени, да станат актуални и да започнат да се развиват. Ще имате възможност подобаващо да се изявявате в ролята нс посредник или помощник при разрешаване на чужди проблеми и конфликти. Тогава ще се наложи да вземате инициативата в свои ръце и да организирате не само своите действия, но и тези на околните, което до известна степен може да понижи Вашия ентусиазъм. Последната седмица на месеца се очертава като начало на много плодотворен период, когато ще трябва да излезете от сянка, да действате по-решително и открито да заявите за себе си и да имате повече претенции.

Водолей

Първите двадесет дни на ноември за Вас ще са успешен период за решаване на финансови и делови въпроси. Доброто отношение и разбирателството  с началството и колегите ще помогне да решите много сложни и вълнуващи Ви въпроси, като намерите най-точния начин. Отношението, което имате към собствените си задължения ще се промени и ще почувствате у себе си потенциал за да претендирате за по-високо положение и перспективна работа. Не е изключено преговори, проведени през това време да се окажат доста успешни. През последната седмица на ноември ще започнат радикални промени – може да смените местоживеенето си, да се преместите на друга работа или да заработите с друг колектив, да се увлечете по нови идеи, както и да промените отношението си към приятели или колеги. Голяма е вреоятността за неочаквана среща с бивш възлюбен или приятели, които също могат да внесат съществени промени в съдбата Ви.

Риби

Започва интересен и благоприятен период за Вас, свързан със здравето, душевното равновесие, пътуванията и с нови ярки впечатления. Ще се опитате активно да си проправяте път към бъдещето, като и да търсите връзки и подкрепа, за да може да реализирате своя творчески потенциал и интересните идеи, които имате. Може да почувствате нужда и от допълнително образование и получаване на нови знания, а това ще Ви подтикне към търсене на активни контакти със съмишленици. В това отношение периодът до 25 ноември ще бъде много успешен. В края на месеца вложените усилия ще доснесат своите плодове и може да очаквате успех в кариерата, общественото положение , ръста на благосъстояние и също неочаквани пътувания и срещи, които  ще разширят социалните Ви връзки и ще повдигнат Вашето самочувствие.

CHF CHF 1 2.04928
GBP GBP 1 2.28431
RON RON 10 3.93781
TRY TRY 100 5.78422
USD USD 1 1.80161