Дневен хороскоп за 24 януари 2023 г.

Хороскоп 23.01.2023 16:26 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп за 24 януари 2023 г.

Овен

Днес преобладаващата част от зодията са доста нервни и готови да водят ожесточени словесни престрелки с всеки. Не това е начинът да се почувствате освободени от затормозяването си.

Телец

Положителното събитие през този ден е, че доста от вас ще възстановят едно прекъснато преди време ползотворно делово партньорство. При някои въпросното партньорство е било интимно, а е прекъснато поради стечения на обстоятелствата.

Близнаци

Голяма част от представителите на зодията ще се заемат с решаване на проблеми, възникнали в партньорството. Имате шанс за положителна развръзка, но трябва да внимавате за евентуално разминаване с точността на мотивите си.

Рак

Голяма част от Раците се разминават с предначертаните очаквания за деня и достигат до разочарования. Ако помислите реално за надеждите и очакванията си, ще откриете голяма доза самозаблуда.

Лъв

Този ден се оказва доста труден за преобладаващия процент от Лъвовете. Ще се сблъскате с мощни противодействащи сили и реализацията на целите ви никак няма да е лесна.

Дева

Добри възможности за успех имат действащите в сферата на търговията с недвижимо имущество. Други от средите на бизнеса ще имат ангажименти в административните и юридическите среди, за да разрешат проблеми, свързани със законност.

Везни

Принципно денят ще е напрегнат като усещане за въздействието на заобикалящата действителност, но това едва ли пречи за сполуката ви. Действайте по начините, които считате за правилни, и няма да сгрешите.

Скорпион

Скорпионите, устремили се към делова реализация, ще постигнат превъзходни резултати днес. Постиженията ви ще са стабилни, а в много случаи може да се говори и за добри финансови приходи.

Стрелец

Крайно време е да се избавите от всички тези: „какво ще стане ако...”, на които сте дали възможност да Ви спират от онова, което бихте искали да направите. Навярно ще се окажете достатъчно умни, за да поемате само премерен риск. Затова ако решите, че е време за бънджи-дъмпинг, за скачане с парашут, или ако решите да кажете на своя любим човек, който е далече от Вас, че много Ви липсва, и ако считате това за правилно, постъпете точно така. Не е възможно да спечелите, ако не играете.

Козирог

Денят е много хубав за срещи с влиятелни личности, за начало на преговори и за сделки с недвижими имоти. Онези, които са определили този ден за делово пътуване, не бива да го отлагат.

Водолей

Много сполучлив ден, който може да се определи като начало на възстановяване във всякакъв смисъл — здравословен, социален, психологически, любовен и пр. От днес този процес се разгръща темпово и многопосочно за представителите на зодията.

Риби

Малко повече оптимизъм и вяра в бъдещето няма да ви се отрази зле през този доста напрегнат за мнозина от Рибите ден. Преобладаващата част от родените в знака ще се ориентират към контакти и делово пътуване.

 

Днес е ден, в който вместо да действаме, е добре да изчакаме и да се забавим. Подходящ момент за медитация - да гледаме зараждането на мислите, как се появяват и как изчезват, както и паузите между тях, като оставаме присъстващи, без да се закачаме.

CHF CHF 1 2.01778
GBP GBP 1 2.2902
RON RON 10 3.93068
TRY TRY 100 5.65181
USD USD 1 1.83853