Дневен хороскоп за 16 април 2024 г.

Хороскоп 15.04.2024 14:41 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп за 16 април 2024 г.

Овен

Критичен ден. Важното да се свърши по възможност в началото на работното време. С напредването на деня влизате в излишни единоборства, правите изказвания и забележки, които няма да се приемат добре, ще настроят колеги и близки срещу вас. Вечерта и у дома припламват искри, особено ако закъснеете или не изпълните каквото сте обещали. Посетете специалист в нужната ви област, не предприемайте нищо важно без преговори и консултации. Ще ви излъже чувството, че владеете положението, че знаете и можете всичко.

Телец

Днес от една забележка или закъснение може да пламнат скандали. И на работното място не очаквайте да ви разберат, да ви оценят и да подкрепят предложенията ви. Всеки дърпа чергата към себе си, а в такъв момент нищо не върви по правилата. Опитайте да прекратите вредни връзки и влияния. Много ще се говори, малко ще се постига. Не предприемайте прибързани ходове. Изчакайте утрешния ден, когато нещата ще си дойдат на мястото и всичко ще се постигне с по-малко усилия, пари и жертви.

Близнаци

Един от критичните дни за месеца, в който хората се суетят, хабят напразно енергията си, не успяват да стигнат до разбирателство при преговори и бизнес дела. Ще се изнервите и лесно може да се окажете въвлечени в конфликт. В такъв момент е по-добре да се изолираш, да изчакаш, да не провокираш околните и да потърсиш компромисния вариант. Бъдете икономични в думи и дела. Простирайте се според чергата си и по възможност отложете преговорите за утре. Днес инициативите ни носят повече загуби и разочарования.

Рак

Работа и семейни дела са противопоставени. Ако оставите партньора сам да се оправя с децата и с проблемите у дома, скандалът не ви мърда. И на работното място всяко ваше отсъствие ще се тълкува превратно, а присъствието ви ще предизвиква нападки и конфликти. Ще е трудно да си намерите мястото, но със сигурност ще е по-добре да избягвате конфликтите и бурните прояви на емоция. Всичко предприето ще тръгне накриво, ще изисква в бъдеще ремонти и поправки, които ще струват скъпо. Утре всичко ще тръгне като по вода.

Лъв

Ако не се месите в разговорите и скандалите наоколо, ще си спестите много нерви. Преди да предприемете каквото и да било, потърсете мнението на специалисти в съответната област. Не давайте непоискани съвети. Нищо да не се предприема без съгласуваните действия с хората, с които работите, живеете и планирате някакви нови инициативи. Ако успеете да отложите нещата за утре, ще имате повече ползи и всичко ще мине на ниво. Днешният ден е изпитание за нервите, чувствата и амбициите ви.

Дева

Денят не започва добре, но към обед нещата ще се оправят. Проявете търпение, изчакайте, не бързайте с изискванията и претенциите. Ден на голямата говорилня. Проведете почти в края на работното време разговорите, от които очаквате много. Ще спечелите от консултантски услуги и може да намерите човека, пред когото не само да изплачете мъката си, но и да потърсите подкрепа. Това, което днес изглежда непостижимо, невъзможно и объркано, утре ще се подреди по най-добрия начин.

Везни
 
Започвате с амбиция и натиск, но бързо може да бъдете пресечени, отказани и отклонени от истински важните за вас намерения и дела. Действайте по възможно най-бързия начин. С напредването на деня проблемите ще са повече за родените в първата декада. Избягвайте дебатите и разговорите на висок тон. Нищо няма да разрешите, само ще влошите нещата. Започнатото днес тръгва накриво и в бъдеще ще се нуждае от поправки или допълнително финансиране. Днес купувате скъпо, а утре по-евтино или намирате заместител.

Скорпион
 
Може да не започнете по правилата, но до края на деня ще успеете да насочите енергията и намеренията си в правилната посока, което утре ще ви осигури пари, подкрепа и защита. Посетете хора, които могат да ви дадат съвет в областта на личната ви амбиция. Препоръчват се консултации на четири очи. Ако в разговорите и преговорите ви се намесят трети лица, нещата ще се размият и нищо съществено няма да се постигне. Тази вечер ще получите подтик за действие в една нова и определяща бъдещето ви посока.

Стрелец
 
Лесно може да влезете в преразход на енергия и средства, да направите крачка в посока, която ще се окаже губеща или непопулярна и ще бъде посрещната на нож от близки и колеги. Някои посоки в живота ви в момента са заключени или подлежат на корекция, която сами ще направите в следващите дни. Изчакайте, не се впускайте в рискови начинания и не казвайте големи думи, ако не може да си позволите големи дела.

Козирог
 
Тръгвате с амбиция, но към обед с навлизането на Луната в знака на опозицията ви Рака отношенията у дома и на работното място ще зациклят. Не ги противопоставяйте, отделете време и внимание на всички важни за вас дела и хора. Не закъснявайте след работа. Ще се окажете притиснати от скандали и интриги, което ще ви провокира в утрешния ден да действате директно и нахъсано, за да се докажете и овладеете положението. Навлизате в рисков период. Опасно е да се спускате по течението, но и да вървите срещу него няма да е лесно
.
Водолей
 
Днес и най-добрите намерения може да бъдат удавени в поток от думи, след които няма да последват големи дела. Избягвайте споровете, особено ако видите, че не водят доникъде, а само ви настройват един срещу друг, срещу колегата, шефа или близките у дома. Никой не е склонен на компромис, тръгнал е с голямата кошница, но още утре ще вземе малката. Отложеното за вторник ще мине по възможно най-добрия начин, ще ви помогне да излезете с чест от ситуации и отношения, които в момента са зациклили.

Риби
 
До обед циклите над задължения и проблеми, които трудно ще получат развитието си, ще бъдат спъвани от бездействието на околните и от нежеланието да се свърши работа в услуга на друг. Каквото отложите почти за края на работното време, ще потръгне, ще отприщи личния ви потенциал и ще размърда тези, които не са си свършили работата. Навлизате в силен и творчески период и в следващите два дни ще постигнете максималното за предстоящата седмица. Концентрирайте се, насрочете до сряда важните преговори и срещи.
CHF CHF 1 1.97419
GBP GBP 1 2.29625
RON RON 10 3.931
TRY TRY 100 5.59253
USD USD 1 1.80194