Дневен хороскоп – сряда, 10 юни

Хороскоп 10.06.2020 08:05 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп – сряда, 10 юни

Овен – Днес нещата ще се получават малко трудно. Не е изключено да има някои малки усложнения в работата или плановете ви и трябва да сте готови за това. Възможни са здравословни проблеми, свързани с напрежението. Необходима ви е релаксация.

Телец – Днес не е изключено да сте възпрепятствани от трудности, закъснения, пречки, които ще се отразят на качеството на работата ви. Трябва да сте по-търпеливи, за да ги преодолеете. Денят не е благоприятен за любовни отношения.

Близнаци – Препоръчително  е да избягвате да се занимавате с важни дела днес, тъй като няма да имате много късмет. Намаляването на жизнените сили може да бъде проблем. Добре е да оставите малко работата настрана и да не се претоварвате.

Рак – В днешния ден по-добре е да не рискувате. Нещата ще се решат скоро и без вашата намеса, затова не форсирайте събитията. Животът може да ви подложи на избор, който няма да ви харесва.

Лъв – Не е подходящ денят за предприемане на важни дела или за вземане на нови бизнес решения. Някои неща може да изглеждат примамливи, но всичко е измамно и лесно ще се заблудите.

Дева – Днес ви предстоят многобройни ангажименти, а може да почувствате недостиг на сили, за да се справите с всичко. Ще имате нужда от повече почивка и сън, за да се възстановите. Увеличете приема на витамини и минерали, особено желязо.

Везни – Ако имате проблем с партньора си, отделете се един от друг за известно време вместо да се изяснявате в този момент. Погрижете се за бъбреците, които са подчертано чувствителни. По-малко приемайте течности. Ако вече имате проблеми с пясък или камъни, посетете вашия лекар.

Скорпион – Възможно е днес нещата да не се получат така както искате. Може да има някои  усложнения. Емоционалното ви състояние е променливо. Проявете търпение в любовните отношения, а свободните от вас, нека да не търсят сега нова любов.

Стрелец – Гоните цели, които още не можете да постигнете. Нужно е време. Днес могат да възникнат някои препятствия, с които няма да ви  е лесно да се справите. Не е изключено да получите стрес и вследствие на това главоболие.

Козирог – Имате достатъчно енергия, за да се справите с вашите задължения, но не предприемайте нищо важно. Бъдете внимателни с финансите. Избягвайте ненужните разходи и се опитайте да спестите пари.

Водолей – Като цяло можете да се надявате на един по-спокоен ден, в който ще бъдете жизнени, енергични и няма да имате сериозни притеснения. Повечето неща, които имате да вършите са рутинна работа и поради това концентрацията ви отслабва.

Риби – На мнозина емоциите са малко объркани. Понякога имате чувството, че партньорът ви не ви разбира, тоест -  не оценява добрите ви намерения и се чудите какво да правите. Засега запазете позитивната си нагласа.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят носи негативна енергия. Хората стават податливи и възприемчиви на всякакви внушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Бъдете внимателни в действията и постъпките си – в този ден вниманието на Висшите сили е насочено към нас и те ни подлагат на проверка. Не проявявайте прекомерна гордост и отмъстителност.

Ден на нашите заблуждения и грешки. Новите проекти и идеи, които се появяват в този ден са само съблазън и илюзия - те са неосъществими. Подходящо време за покаяние. Избавете се от ненужни привързаности. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях.

Запалете свещ и гледайте продължително живия пламък. Очите се засилват, а огънят изчиства аурата ви от негативна енергия. Всяка болест, проявена днес се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448