Дневен хороскоп – петък, 19 юни 2020 г.

Хороскоп 19.06.2020 08:10 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп – петък, 19 юни 2020 г.

Овен - Каквито и възможности да ви бъдат предоставени, просто не бива да ги пропускате. Вътре в себе си ще направите важни изводи и ще стигнете до сериозни решения. В отношенията с другите ще постигате лесно съгласие.

Телец - Не си отклонявайте вниманието в странични неща, а изцяло се съсредоточете и отнесете внимателно към това, което правите или градите в момента. Особено бъдете предпазливи при уреждане на финансовите дела.

Близнаци - Днес ще се проявите като един Фигаро тук, Фигаро там, обаче ще успеете да се справите еднакво добре навсякъде. При такъв темп на работа и действия е възможно да се допуснат и грешки. Внимавайте!

Рак - За някои денят може да бъде напрегнат. Възможно е да преживеете събития от неочакван характер или да попаднете в сложни ситуации, изискващи бързи и точни решения. При други пък ще проработи невероятен късмет.

Лъв - Вашите дела ще се движат бързо, а подобряването на физическия ви тонус ще ви подпомага. Възможно е непредсказуемо стечение на обстоятелствата и малки промени. Всичко това зависи от индивидуалния ви късмет.

Дева - Доста ангажиран и натоварен ще е денят ви. Колкото и да ви се иска, не ругайте днес. Бъдете смирени и хрисими. Някой от колегите ви се опитва да ви конкурира и се надява да ви надмине в някои неща.

Везни - Денят е енергийно наситен, но действията ви трябва да бъдат добре обмислени и конструктивни. Не започвайте нищо да разрушавате и не участвайте в личностни конфликти и интриги.

Скорпион - Мъдростта на деня, която трябва да следвате е да развивате вътрешните си ресурси, да съзерцавате без да се привързвате, да вървите по своя път без да се колебаете. Намерете начин да възродите и обогатите отношенията с партньора си.

Стрелец - Денят е благоприятен за дейности, изискващи бързи действия и резултати. Успешно ще разрешите въпросите, нуждаещи се от завършване. Интуицията ще ви подскаже коя е най-добрата и изгодна позиция за вас.

Козирог - Ще се повиши ефективността на вашите действия. Значително по-бързо и по-лесно имате възможност да постигнете целите и желанията си, отколкото друг път. Възможно е проблеми от личен характер да ви създадат малко дискомфортно усещане.

Водолей - Ако романтичните ви отношения не ви устройват, не се предавайте на унинието. По-добре се опитайте да потърсите нови позитивни промени. Проявете добра воля, основана на вътрешната си сила и укрепете връзката си.

Риби - Днес се изисква да проявите мъдрост и далновидност. Дори да имате много работа, намерете време и отделете максимум внимание на семейството, родителите си и децата. Предстояща среща може да се окаже много важна за вас.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Петък е денят на Венера. Кармично е свързан с Луната.

Денят минава под контрола на двете женски планети, така че отношенията и чувствата излизат на преден план. Бъдете внимателни към близките и любимите хора, не обиждайте и не се обиждайте. Много е добре днес да се занимавате с творчество, да бъдете креативни, да създавате нещо красиво със собствените си ръце. 

Енергията на деня е много благоприятна за всички хора, които са настроени позитивно и носят любов и светлина в сърцето си. Ще ви се удава буквално всичко, което е свързано със съзидание и е за благото на себе си и другите хора. В този ден може да получите даже изцеление от нещо – практически от само себе си, без вашето пряко участие.

Спокойствието и уравновесеността е естественото състояние за този ден. С усмивка правете това, което по-рано сте правели с напрежение. Важни дела не предприемайте. Вършете само това, което е неотложно, останалото пак отложете. Не трябва да правите нищо, което е свързано с разрушителни действия като късане на цветя, чупене на клони или друго.

Денят ще донесе късмет на родените на 2-ри, 11-и, 12-и, 20-и, 22-ри и 29-и. /Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448