Дневен хороскоп – неделя – 15.08.2021

Хороскоп 14.08.2021 18:33 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп – неделя – 15.08.2021

Овен – Обичате да давате съвети на хората и да им помагате да намерят посока в живота си – понякога, без да ви задават въпроси. Но този път е ваш ред да се почувствате леко изгубени. На дълго пътуване рискувате да загубите нещо важно.

Телец – Днес вашият приоритет е да уреждате нерешени въпроси и задължения! Това е много сериозен въпрос за вас и ще видите, че няма време за губене, за забавление или играчки! Вие сте доста сдържани и не се увличате от емоциите си.

Близнаци – Не се съблазнявайте от големи думи или романтични ситуации, които не са такива, каквито изглеждат, защото ще бъдете разочаровани! Също така, избягвайте нови любовни връзки и нови отношения днес!

Рак – Обърнете внимание на вашите идеализации и илюзии към човека, който ви интересува, защото разочарованията могат да възникнат поради прекомерни очаквания! Не се забърквайте в задкулисна или скрита история, защото ще бъдете в опасност от разкрития!

Лъв – Днес може да изглеждате малко по-недостъпни от обикновено, но това е така, защото не искате никой да разбере вашите намерения и чувства за това, което правите! В края на краищата с малко повече усилия от ваша страна и с постоянство, ще видите вашите планове да намират своето изпълнение.

Дева – Денят ще ви повлияе положително. Поставили сте си някои цели и не бива да се отклонявате от тях, защото те ви водят до успех на пълни обороти. Оптимизирайте мислите и действията си.

Везни – Денят определено ще донесе много възможности и моменти на забавление, но склонността ви да вземате бавни решения или да избягвате изправянето пред някои ситуации и отговорности ще ви донесе негативни последици.

Скорпион – Днес може да имате склонност да драматизирате ситуации и да изразявате емоциите си по прекомерен начин. Трябва да ограничите склонността си към искания, които са прекомерни и догматични! Може да се случи да пропуснете най-доброто от това, което животът може да предложи.

Стрелец – Балансирайте дивата си и приключенска природа с малко дисциплина днес. Необходимо е да обърнете повече внимание на себе си, защото може да се сблъскате с физически проблем от умората и небрежността, които проявявате към здравето и тялото си.

Козирог – Имайте самочувствие и смелост, но в никакъв случай не прекалявайте с арогантност или рискове! Очаровате всички с цялата тази динамика, която излъчвате и никой няма да може да устои на неустоимото ви и огнено очарование.

Водолей – Днес някое събитие или падането на нечия маска, ще ви накара да осъзнаете, че не всички хора заслужават вашата компания и доверие! Уверете се, че до себе си имате хора, на които наистина имате доверие и сте сигурни, че те няма да ви предадат!

Риби –Днес сте по-екстровертни и общителни от всякога. Денят определено ще доведе до вас хора, с които ще преживеете вълнуващи моменти, изпълнени с интензивност и приключения! Идеален период за развлечения или организиране на пътуване и екскурзия!

Съветите на Фортуна

До 14:08 ч не трябва да се поставя начало на продължителни дела. Успешни ще са само тези, които са бързи и краткосрочни. С особена сила важи правилото: „Мълчанието е злато”. Желателно е да се говори по-малко. Силата на словото нараства много и има особено голямо значение. Затова трябва да бъдете внимателни и предпазливо да произнасяте думите. В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват, но негативният импулс ще се върне обратно към вас.

След 14:08 ч трябва да сте по-гъвкави и да не се съпротивлявате на промените, в противен случай могат да възникнат усложнения. Характерно за деня е емоционалната нестабилност, безпричинна смяна в настроенията. Нежелателно е да се сърдите и да нервничите. Старайте се да останете спокойни и да се отнасяте с разумна доза ирония към събитията. Благоприятно време да се отървете от всичко, което е старо и излишно./Ивелина Пенчева, астролог

 
CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648