Дневен хороскоп и съветите на фортуна за вторник, 30 юни 2020 г.

Хороскоп 30.06.2020 08:11 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на фортуна за вторник, 30 юни 2020 г.

Денят трябва да се посвети на семейството и особено на децата

Овен – Има много възможности за успех, ако сте общителни, любознателни, способни да покажете гъвкавост. В името на една важна цел си струва да проявите готовност да поемате рискове, да пожертвате нещо, да поемете допълнителни задължения.

Телец – Трябва да сте по-внимателни с опитите да се приспособите към ситуацията или да обърнете събитията в своя полза. Старайте се да се придържате към установените правила и традиции, а също така действайте единствено в границите на приличието.

Близнаци – Уви, днес няма да сте разглезено дете на съдбата. Този ден изисква да сдържате емоциите си. Ще трябва да правите не това, което искате, а това, от което има нужда в съответствие с настоящите условия и ситуация. 

Рак – Ако искате да се покажете на света в истинска светлина, трябва да преодолеете собствената си инерция. Луната транзитира във вашия творчески пети дом и подчертава важността на самоизразяването.

Лъв – Сегашните обстоятелства са такива, че днес не ви е лесно да осъзнаете привидно простите неща. Изкушението да се отпуснете, да злоупотребите с вашия чар, късмет, авторитет или някаква власт не е изключено. 

Дева – Вие се стремите към ред и се стараете да го въведете навсякъде, където е възможно. Това не е лошо, но понякога отделяте твърде много внимание на малки неща. Опитайте се да погледнете на ситуацията от различна гледна точка.

Везни – В този ден от особено значение на първо място е проявяването на предпазливост във всичко. Въвличането ви в интриги не е изключено, в резултат на което може да бъдете обвинени за всички земни грехове. 

Скорпион – Вие сте неустоими, но звездите ви съветват да не злоупотребявате с този дар. Може да имате склонност да манипулирате други хора, за да задоволите вашите собствени нужди, но трябва да бъдете внимателни с това, за да не се обърне ситуацията срещу вас.

Стрелец – Можете да бъдете провокирани да се включите в играта на някой друг. Не се опитвайте да рационализирате творческите си импулси, вместо това просто оставете въображението си да тече свободно, без да правите нищо особено.

Козирог – Звездите ви напомнят, че сега не всичко зависи от вас, съветват ви да действате внимателно. Големи промени са възможни, само ако не бързате. За да сведете до минимум рисковете, внимателно анализирайте всички плюсове и минуси.

Водолей – Концентрацията сега ще е трудна за вас. Нещо ви безпокои и сте в дисонанс с околната среда. Поради това в личните отношения е най-добре да избягвате сериозни дискусии или несъгласие с другите.

Риби – Вземете всички необходими мерки и се изолирайте от всички неблагоприятни влияния. Бъдете достъпни само за най-наложителните срещи и дела. Сведете контактите и разговорите до минимум.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 16:00 ч. - Време, в което всяко събитие ще бъде знак за това дали носим нерешен проблем от миналото или имаме зелена светлина да продължим хода си напред или поне натам, където искаме да стигнем. Може да се появи усещането, че нещо или някой ви задържа или пък ви дърпа назад. Това може да е стара връзка, отношения с някой или чувство за вина. Не винаги с лекота можем да назовем кой е проблемът. Затова днес може да получим знак къде и какво ни задържа.

След 16:00 ч. енергиите се сменят и може спокойно да дишате. Денят трябва да се посвети на семейството и особено на децата. Благоприятно е за развитие на партньорските отношения. Ако можете да държите негативните си мисли под контрол, най-вероятно ще успеете в това, което имате предвид. След работното време наблегнете на почивката и спокойните занимания. Вечерта можете да се поглезите с релаксиращи процедури./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81129
GBP GBP 1 2.14119
RON RON 10 4.01171
TRY TRY 10 2.20477
USD USD 1 1.68113