Дневен хороскоп и съветите на Фортуна за вторник, 14 юли 2020 г.

Хороскоп 13.07.2020 23:55 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на Фортуна за вторник, 14 юли 2020 г.

Този ден може да се нарече стресов

Овен – Вероятно ще бъдете разочаровани и тъжни. Може би ще имате някакви притеснения за семейството, приятелите или познати. Моментът може да е труден, но ще го преживеете и ще се справите и с това. Вие сте доста силни.

Телец – Вие сте гъвкави и ще се справите с всяка ситуация. Бъдете дискретни в плановете си. Не ги споделяйте с никого за по-сигурно. Избягвайте хората, които повишават напрежението.  Имате нужда от спокойствие. 

Близнаци – Разделителната линия между добро и зло може да бъде смекчена. Всичко има две страни, но можете да примирите противоположностите. По принцип сега е правилно да се вслушвате във вътрешното си вдъхновение.

Рак – Да запазите спокойствие във всяка ситуация ще е малко трудно. Трудно ще е и да се избегнат грешки в работата, бързо се уморявате и често се разсейвате. Отделете време да се вслушате в себе си.

Лъв – Бъдете внимателни. Това е време на изкушения, както и на илюзии, в които е лесно да се объркате. Опрете се на здравия си разум, избягвайте неоснователния оптимизъм. Бъдете внимателни, спазвайте правилата за безопасност.

Дева – Опитайте се да избегнете сблъсък с всичко, което ви дразни и влошава настроението ви, потърсете източници на положителни емоции. Почистете дома си от ненужните неща. Това ще ви подейства терапевтично.

Везни – Плановете могат да се променят в движение, така че не е необходимо да планирате нещо в този ден. По-добре е да правите това, което животът ви предлага, като следвате хода на събитията.

Скорпион – Денят ще бъде доста динамичен. Обстоятелствата могат да преобърнат плановете ви , принуждавайки ви да плувате срещу прилива. Взаимоотношенията с другите не винаги се развиват гладко, често не ви разбират правилно.

Стрелец – Хубав ден. Малко вероятно е той да донесе някакви важни победи или лесни успехи, но като цяло ще бъде добре. Ще се изправите пред някакво препятствие или ситуация, където ще проявите вашата изобретателност.

Козирог – Възможно е да направите рязък завой. Това може да е умишлено направено от вас самите или дадено събитие, или друг човек могат да доведат до нещо такова. Дори ако всичко това ви звучи много негативно, в него се крие възможността да се създаде пространство за нещо положително.

Водолей – Съществува голяма опасност прекалено да се увлечете в света на мечтите и чувствата. Не бягайте от реалността. Някои ще се отдадат на творчески ентусиазъм. С нетърпение очаквате нещо.

Риби – Вкъщи са възможни малки разногласия, най-често свързани с пари или заради някои домакински проблеми. Но може да се избегне сериозен конфликт, ако се държите тактично и деликатно.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Сложен период с висок енергиен заряд. Променя се посоката на вибрацията на Луната. Този ден може да се нарече стресов. Някои го смятат за ден на разгула на вампирите. Активен трябва да бъде само външният живот, а вътрешно трябва да се запази спокойствие. Това е много труден ден, изискващ огромна вътрешна дисциплина и отдаденост.

Ден на промени, нови  и неочаквани неща, странни и необясними явления. Необходимо е да се вслушвате в своя вътрешен глас, за да направите правилния си избор и да не изпуснете  късмета си. Днес не трябва да се проявява чувство на гордост, самовеличаене, надценяване. Да се избягват и авантюрите, неоправданите рискове и изясняване на отношения. Не се поддавайте на провокации и интриги. Не се гневете! Следвайте разума си, не чувствата. Ден за покаяние и прошка. /Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81129
GBP GBP 1 2.14119
RON RON 10 4.01171
TRY TRY 10 2.20477
USD USD 1 1.68113