Дневен хороскоп и съветите на Фортуна за неделя, 7 август 2022 г.

Хороскоп 06.08.2022 21:47 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на Фортуна за неделя, 7 август 2022 г.

Овен – В момента, в който си помислите, че държите ситуацията здраво под контрол, могат да се случат неочаквани неща, които значително да разбъркат картите. Не правете големи стъпки във вашите дела днес.

Телец – Не се страхувайте да продължите с плановете си. Наскоро успешно сте събрали необходимото количество информация. Вашето вътрешно самочувствие и емоционална сила ще ви помогнат. За правилния подход към нещата ще бъдете богато възнаградени.

Близнаци – Обмислете нещата внимателно, преди да се захванете с каквото и да било. Вслушвайте се в интуицията си и предчувствията си. Ще разберете, че рационалното мислене днес не е най-доброто решение на ситуацията, в която се намирате.

Рак – Днес сте податливи на чуждо влияние. Старайте се да стоите далеч от хора с негативни енергии, в противен случай ще се претоварите емоционално. Нуждаете се от повече разбиране и подкрепа от обикновено.

Лъв – Днес сте обхванати от силна спонтанност, която няма да можете да укротите. По този начин може да действате безразсъдно и лекомислено, по-късно да съжалявате. Вашите емоционални изблици са много вероятни.

Дева – След трудната седмица, сега трябва да си починете добре и да се позабавлявате. Просто сте прекалено изтощени след цялата си упорита работа. Пазете се от раздразнителност, която е лош съветник и може да ви доведе до грешни заключения и действия.

Везни – Днес е идеален за релакс и почивка. Спокойната атмосфера ще ви позволи да се съсредоточите върху личния си живот и нещата, които са важни в живота ви. Напоследък работите на пълни обороти и семейството ви може да се е чувствало малко пренебрегнато напоследък. Ще бъде добре, ако прекарате свободното си време с любимите си хора.

Скорпион – Днешната планетарна позиция има положителен ефект върху вашата креативност. В любовният ви живот всичко върви много по-добре и с малко добра воля можете да запълните празнината, която е създадена в отношенията ви.

Стрелец – Вие сте обсебени от силно желание за приключения, за свобода, за общуване, за забавление и за интензивно общуване! Днес вземате решенията си основно въз основа на емоции. Добре е да сте отворени за нови мисли и мнения, да намерите правилните решения.

Козирог – Днес реакциите ви, при всеки повод се характеризират със спокойствие, търпение и зрялост! Прекрасен ден за вас да се притиснете до любимия човек и да споделите интимни моменти и страстни целувки.

Водолей – Днешният ви ентусиазъм може да е голям и да искате да направите всичко наведнъж, но се отпуснете малко и се занимавайте повече със себе си, което напоследък поставяте на второ място. Вашият социален живот може да е претоварен, но ще бъде добре да намерите време за собствена почивка.

Риби – Тази неделя е много добър ден за изпълнение на плановете и сбъдване на мечти, които отдавна имате. Занимавайте се с това, което ви харесва, и не забравяйте да си починете, защото напоследък сте дали всичко от себе си ...

Съветите на Фортуна

Ден, воден от любов и покаяние. Няма по-добър момент за завършване на всички започнати дела. За да преминете безпрепятствено към следващия етап, изхвърлете всичко излишно и повърхностно, отървете се от безполезната суета, просто се успокойте. Този ясен и чист ден трябва да бъде прекаран в спокойна и тиха атмосфера, да си спомните хубави моменти, да анализирате настоящето и да правите планове за бъдещето.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648