Дневен хороскоп и съветите на фортуна за неделя, 28 юни 2020 г.

Хороскоп 28.06.2020 08:02 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на фортуна за неделя, 28 юни 2020 г.

Овен – Бъдете истински в общуването. Другите ще оценят вашата искреност и ще ви бъдат благодарни, че не криете истинската си същност. В същото време трябва да запомните, че звездите не ви гарантират късмет във всичко, те ще ви помогнат, ако действате разумно и проявите постоянство. 

Телец –Луната ви призовава към разумност, балансирани думи и решения, както и да се научите как правилно да управлявате времето си. Увеличава се чувството ви за отговорност. Сега за вас на първо място е комфортът на близките. 

Близнаци – Посветете деня на семейството, партньора си и се насладете на домашния уют. Може да си устроите малък семеен празник и да отидете на разходка. Свободните от вас могат да си уредят лични срещи. 

Рак – Мнозина от вас ще отделят повече време на домашната работа. Обичате да създавате комфорт и уют за себе си и близките си. Стараете се да задоволите на всеки потребностите и желанията. Ще бъде добре обаче да намерите време за среща със стари приятели. 

Лъв – Добре играете играта на живота, но това не означава, че не трябва да дишате и да си позволявате почивка. Не правете компромиси с любовта и стратегически подхождайте към партньора си, за да изпълни вашите желания. 

Дева – Икономисвайте енергията си особено през втората половина на деня. Не предприемайте нищо излишно. Благоприятен ден за общуване. Сред приятели ще можете напълно да се отпуснете, ще се почувствате разбрани и подкрепени. 

Везни – Вероятно ще се почувствате изморени поради обстоятелствата, с които е трябвало да се съобразявате през изминалата седмица. Затова наблегнете повече на почивката, релаксирайте, идете на масаж, наспете се добре. Да се избягват разногласията у дома и да не се нарушава хармонията на деня. 

Скорпион –Мрачни мисли могат да се появят в главата ви, но те не трябва да се приемат твърде сериозно. Потърсете източници на духовно удоволствие за себе си, помислете за голямата задача на вашия земен престой.  

Стрелец – Луната ви вдъхва оптимизъм и желание да изпитате нещо необичайно. Ще можете да се насладите на самопознанието, откривайки нови способности в себе си, ако търсите духовни източници на удоволствие. 

Козирог – Добър ден за разговор с по-възрастни роднини. Те се нуждаят от вашата грижа и участие повече от всякога. Дори малко помощ и време, прекарано заедно, ще им дадат нужната топлина и ще донесат духовно удовлетворение. 

Водолей – Звездите предупреждават, че трябва да съблюдавате емоционално равновесие. Този ден е  благоприятен за комуникация с близки хора и приятели. Общуването ще ви донесе очевидни ползи и ще ви даде положителен емоционален заряд.  

Риби – Денят ще премине спокойно. Вашата феноменална интуиция работи в усилен режим и ще ви подсказва как да постъпите. Не позволявайте на другите да се възползват от вашата доверчивост, отстъпчивост и доброта. 

                                    

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 13:33 ч денят има особено отношение към речта. Много е важно какво казвате. Старайте се да избягвате лоши думи. Всичко, което кажете може да се осъществи. Не провокирайте никого да не изговоря нещо нелицеприятно. И вие не изричайте нищо лошо, не критикувайте. Лесно можете да се простудите, а един охриптавял глас и кашлица са предупреждение за това, че не вървите по правилен път.

След 13:33 ч може да се появи емоционална нестабилност, безпричинна смяна в настроенията. Става трудно време за комуникиране с колеги или партньори. Старите недовършени дела могат да напомнят за себе си в и да отнемат много сили и време.

Примирете се, че не можете да контролирате ситуацията. В момента сте безсилни. По-скоро тя ще контролира вас. По какъвто и да е въпрос, обстоятелствата ще се сформират така, че няма да можете да действате както искате. Мнозина ще се чувстват като с вързани крака и ръце. Ограниченията може да не са само поради външни причини, но и поради вътрешни, такива като комплекси, нерешителност, страх, неувереност в себе си. Но Фортуна ви предупреждава, че това е само временно. Съвсем скоро ситуацията ще се измени и ще ви спаси от оковите. А вие бъдете готови да подхванете инициативата./Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81129
GBP GBP 1 2.14119
RON RON 10 4.01171
TRY TRY 10 2.20477
USD USD 1 1.68113