Дневен хороскоп и съветите на Фортуна за неделя, 22.08.2021 г.

Хороскоп 21.08.2021 23:51 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на Фортуна за неделя, 22.08.2021 г.

Овен – Марс отключва вашето разбиране за себе си и ви дава сили да се преборите с препятствията. Бъдете упорити и решителни. Ако към това се добавят и вашите качества като усърдие и доминираща природа, успехът е гарантиран.

Телец – Няма нищо лошо от време на време понякога да сте малко егоисти. Уловете предстоящите вълнуващи възможности. Всички ваши мечти са възможни, ако не се откажете от тях. Следвайте ги и продължете да вярвате.

Близнаци – Обичате партньора си и затова му показвайте своето уважение и привързаност. Проявите на любов принадлежат не само на безумно влюбените, но и на тези, които ценят взаимната близост.

Рак – Може да откриете, че нещата всъщност не са толкова черни, колкото изглеждат през последните няколко дни. Това е възможност да дадете почивка на тялото си и да оставите ума и въображението си да работят.

Лъв – Не спорете с партньора си. Това може бързо да наруши добрите ви отношения и всъщност може да навреди. Решавайте спорните въпроси разумно и конструктивно. Понякога са нужни компромиси и отстъпки в името на мира.

Дева – Вземете гореща вана и се изключете от външния свят за известно време. Оставете мозъка си да почива и се освободете от отговорностите си. Не се притеснявайте какво трябва да направите утре. Изживейте момента сега.

Везни – Време е да сложите край на скуката и еднообразните дните. Добавете малко спонтанност към живота си и излезте с компанията, на разходка или направете нещо специално. Отидете на мечтаната ваканция (там ще срещнете интересни хора) или поне изпийте екзотичен коктейл в местния бар.

Скорпион – Знаете ли кой ще бъде най-добрият подарък за вас? Ако си отделите няколко мига само за себе си. Насладете се на тишина и спокойствие. Всичко друго може да почака. Обърнете пълно внимание само на това, което ви харесва и се изпълнете с щастие.

Стрелец – Днес е добър ден да заредите батериите си. Изглежда, че всеки иска частица от вас. Може би сте достигнали точка, в която нямате какво повече да дадете. Можете да сте казали достатъчно. Ако е възможно, изключете телефона си и отделете време за себе си. Спете, медитирайте, отидете на разходка.

Козирог – За вас изгрява красив и сравнително лек ден и сега можете да си починете и да се насладите на спокойствието си. Отделете време, за да се посветите на семейството и приятелите си, които напоследък сте пренебрегвали много.

Водолей – Мотивирайте партньора си да ви помага повече у дома. Опитайте се да го възнаградите за помощта. Ще имате повече време за себе си. Използвайте свободното си време за саморазвитие и за черпене на положителна енергия от приятни занимания.

Риби – Днес, приятели, печелите точки в междуличностното си общуване, поради склонността ви да бъдете сладки, емоционални и нежни с другите! Ето защо хората около вас щедро предлагат своето съчувствие, приемане и любов!

Съветите на Фортуна

Ден на призива. Бъдете подготвени, всеки призив на този лунен ден е много важен, откъдето и да идва: от хора, от богове, от предци. Следвайте призива на Съдбата. Вслушвайте се в препоръките и съветите на хората около вас, но не пренебрегвайте и вътрешната си интуиция, защото днес тихият й шепот е много силен. Нашият вътрешен подсъзнателен ум вижда всички възможни и не толкова възможни варианти на събитията. Много хора могат за изпаднат във вътрешен конфликт със себе си.

Денят способства силното укрепване на семейството и връзките между членовете му, дава взаимно разбирателство между по-младите и по-възрастните поколения.

Пълнолуние в 15:03 ч. Луната се движи на празен ход от 15:03 ч до 15:44 ч. /Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648