Дневен хороскоп и съветите на фортуна за четвъртък, 18 юни 2020 г.

Хороскоп 18.06.2020 08:15 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на фортуна за четвъртък, 18 юни 2020 г.

Днес е най-благоприятният ден от седмицата

Овен - Отдайте се на по-голяма делова активност и използвайте способността си да преодолявате препятствията. Бъдете внимателни и не нарушавайте правилата и нормите, които сами създавате за другите.

Телец - Бавно се повишава жизненият ви потенциал. Ще се радвате на добро самочувствие, което ще ви помогне в общуването и в работата. Съмненията на другите няма да ви разколебаят за това, което сте намислили.

Близнаци - Събитията могат да въздействат върху вашия вътрешен мир, да ви накарат да се колебаете, да се чувствате зависими. Вслушайте се в собствената си интуиция. Опитайте да преодолеете своето недоволство.

Рак - Не позволявайте на случайните настроения да бъдат водещи. Твърде лесно откликвате на желанията на другите и това ви прави лесно уязвими. Проблемите ще ги решите само чрез нестандартни методи.

Лъв - Денят ще разкрие пред повечето от вас добри възможности. Възползвайте се максимално от това, което ви се предоставя. Вашият творчески потенциал днес ще бъде на висота. Енергия и сила няма да ви липсват.

Дева - Постарайте се да разберете и осъзнаете добре всичко, което ви се случва. Междувременно сложете в ред чувствата и мислите си преди да продължите напред. Бъдете внимателни при работа с документи.

Везни - Вашата устойчивост отново ще бъде подложена на изпитание. Днес сте с повишена чувствителност, лесна обидчивост и това ще затруднява отношенията и разбирателството с околните.

Скорпион - Не са изключени ситуации, които сякаш изпитват вашето търпение. Звездите съветват да не бъдете прекалено непреклонни по отношение на своите убеждения. Днес е полезно да се адаптирате към другите и да слушате мнението на другите. 

Стрелец - След обективно анализиране на ситуацията започвате да осмисляте някои неща и да ги разбирате по-добре. Въпрос, свързан с  доверието, може да стане проблем в отношенията ви. Трябва да се замислите сериозно над това.

Козирог - Вашите мисли ще бъдат обсебени от служебните и професионални проблеми. Трябва да ликвидирате с нещо -  проблем, дейност, задача, но намерете време, което да посветите и на близките си хора.

Водолей - Очаква се да бъдете в добра енергийна форма и в добро вътрешно равновесие. Можете да вземате важни решения, ако се налага, но е по-добре да се оставите на течението и да не бързате.

Риби - Може би ще решите да се отпуснете малко, да отложите някои от текущите дела. Безгрижното ви отношение към живота ще изглежда неподходящо за мнозина, другите ще смятат, че трябва да сте по-загрижени за сериозни проблеми. 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Четвъртък е денят на Юпитер. Кармично денят е свързан със Слънцето. Меркурий става ретрограден. След 15:03 ч. до полунощ Луната ще е на празен ход. Не се препоръчва нищо важно да се прави или купува.

Днес е най-благоприятният ден от седмицата. Лек и мъдър. Въпреки приближаването на затъмнението, планетите ни подкрепят. Юпитер и Слънцето, обединяващи се, ни дават вдъхновение, положителна перспектива за живота и самоувереност. 

Символът на деня е цветето лотос. Днес ние получаваме духовна сила от планетите. Всичко, което се случва в този ден, е послание и помощ отгоре. Енергийно благоприятен ден. В този ден човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение. В този ден могат да се проявят емоции, за съществуването на които може и да не подозирате.

Време за домашни занимания, отстраняване на ненужното.

Денят ще донесе късмет на родените на 1, 10, 11, 19, 21, 28 и 31 (всеки месец). /Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81129
GBP GBP 1 2.14119
RON RON 10 4.01171
TRY TRY 10 2.20477
USD USD 1 1.68113