Дневен хороскоп и съветите на фортуна за четвъртък, 11 юни 2020 г.

Хороскоп 11.06.2020 08:24 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на фортуна за четвъртък, 11 юни 2020 г.

Този ден може да премине интересно

Овен – Денят обещава да бъде плодотворен. Това не е толкова поради благоприятни обстоятелства, колкото поради вашата решителност. Каквито и да са пречките, които се появяват на пътя ви, не се оттегляйте, а намирайте начин да ги преодолеете.

Телец – Днес лесно ще успеете да се нагодите към променящите се обстоятелства. Ако намерите съмишленици да ви подкрепят, по-лесно ще успеете да осъществите плановете си. Доверете се смело на вътрешната си интуиция.

Близнаци – Изразходвайте своята енергия разумно и не прекалявайте с прекомерната активност. Удачен ден за общуване, установяване на контакти или да изгладите влошени отношения. Не бъдете прекалено откровени с хора, които малко познавате.

Рак – Важните неща е добре да отложите за друг ден. Така ще избегнете неприятни изненади. Като цяло днес е желателно да ограничите емоционалните си импулси и да се ръководите от здравия разум във всичко.

Лъв – Денят носи позитивни тенденции. Жизненият ви тонус ще спомогне да се справите с много неща. Старайте се реално да преценявате действителността и детайлно обмисляйте предстоящите си действия.

Дева – Можете да се заемете спокойно с вашите дела и да ги приведете към изпълнение. Днес ще бъдете много стриктни и дисциплинирани и това ще ви спаси от излишни разходи и неприятности. Успешни контакти с началството ще имате, особено жените.

Везни – Добре е се занимавате с решаването на практически проблеми. Не отлагайте за по-късно, това, което можете да свършите днес. Добре ще преминат задушевните разговори в неформална обстановка.

Скорпион – Вашата енергия и увереност за момента са на високо ниво. Готови сте да се борите срещу всичко, което ограничава индивидуалната ви свобода на действие, но може да изпаднете в конфликт със собственото си его.

Стрелец –  Вие ще бъдете в добра енергийна форма и в добро вътрешно равновесие. Излъчвате силна аура и влияете положително върху хората край себе си. Може да ви се случат доста интересни неща.

Козирог – Би било хубаво да отложите нещата, които можете и да си почивате малко. Ако не можете да си го позволите, опитайте се поне да не решавате всички проблеми сами. Потърсете помощ, ако е необходимо. Не бързайте да вземате важни решения.

Водолей – Денят е пълен с разсейващи моменти, но вие ще успеете да запазите концентрация и да свършите с всичко, което сте планирали навреме. Възможно е да има неочаквани обстоятелства. Избягвайте рисковете, не купувайте нищо важно.

Риби – Обстоятелствата са променливи, но постепенно всичко ще се стабилизира. Докато не приключите с всички стари задължения, не поемайте нови ангажименти. Не потъвайте в разбора на собствените си грижи.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Луната е до 12:33 ч. на празен ход. Всичко важно отложете за след това.

Този ден може да премине интересно. Може да се окаже ден на удивителните открития, които помагат на човек да види света по нов начин, както и да постигне вътрешно преображение. Човек трябва съзнателно да отхвърли гордостта, високомерието и да се открие за това, което му носи този забележителен ден. Подходящо време за общуване с хора със сродно мислене.

В този ден може да се вземат важни решения, да се предприемат важни стъпки, доколкото нещата вървят гладко и не изпитвате и капка съмнение в правотата си. Синият цвят и неговите нюанси носят успех. Югозападната посока се счита за късметлийска днес.

Денят е благоприятен за целеустремените, принципни хора, лидери и оратори. Може да се занимавате с всякакви дела, стига да не са скучни и еднообразни. Желателно е да бъдете повече време вкъщи, в семеен кръг. Пестете енергията си. /Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448