Дневен хороскоп и съветите на Фортуна – вторник– 24 август 2021 г.

Хороскоп 23.08.2021 18:40 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на Фортуна – вторник– 24 август 2021 г.

Овен – Днес лесно можете да вземате решения за работа. Важно е всичко да бъде завършено по-бързо от обикновено. Денят благоприятства постигането на целите ви. Не гледайте негативно на ситуациите.

Телец – Подходящ момент за пазаруване, но внимавайте да не харчите излишно. Когато погледнете нещо красиво, ще ви бъде трудно да не се поддадете на него и да му устоите, колкото и скъпо да е то.

Близнаци – По-добре е да избягвате нови неща, ако все още не сте приключили със съществуващите проблеми. Постарайте се да завършите започнатото. Разделете ангажиментите на няколко части, така ще бъде много по-лесно.

Рак –Днес сте малко нерешителни и нямате енергията да направите всичко, което сте планирали. Изненадващо може да не сте в настроение да общувате или да говорите с околните. Това обаче ще бъде само във ваша полза.

Лъв – Не се поддавайте на ласкателство, комплименти и големи думи, които ще ви накарат да повярвате отново в грешните хора и да имате фалшиви надежди за нещо, което не трябва! Почти сигурно е, че ще разочаровате после.

Дева – Справяте се със ситуациите спокойно, търпеливо, зряло. Трябва обаче да ограничите склонността си към провокативни или груби шеги, тъй като някои може да бъдат неразбрани и да има обидени 

Везни –Днес ще се нуждаете от повече разбиране и подкрепа от обикновено. В момента, в който мислите, че държите ситуацията здраво под контрол, могат да се случат неочаквани неща, които значително разбъркват картите.

Скорпион – Вашето вътрешно самочувствие и емоционална сила ще ви помогнат да се справите с днешните предизвикателства. Възможно е днес да има известно напрежение между вас и вашия любовен партньор.

Стрелец – Днешната планетарна позиция има положителен ефект върху вашата креативност и производителност. Възползвайте се от тази възможност, преди да се изчерпи. Емоциите ви днес ще бъдат в абсолютна хармония с обкръжението ви.

Козирог – Поемете всяка инициатива без страх днес, тъй като вашите реакции и действия са изключително бързи, интелигентни и ефективни! Склонни сте да флиртувате или да се шегувате с околните.

Водолей – В контактите и действията си внимавайте да бъдете решителни, сериозни и премерени! Финансово не вземайте спонтанни решения и не предприемайте импулсивни действия, за които може да съжалявате!

Риби – Днес имате успешен ден във всички аспекти и правилен подход към нещата. Всичко протича хармонично и спокойно, което ще ви помогне да отделите време за себе си или за хората, които обичате. 

Съветите на Фортуна

Време за справедливост и хармония в околния свят. Повечето хора изпитват прилив на енергия, която трябва да се използва в творческо направление. Време за почивка от напрегнатите и активни дейности, които са били предприети в последните няколко дни.

Препоръчва се повече пасивност. Хубаво е всеки, който има възможност да почива, да си полежите на дивана, да поспите, да четете книга, да гледате филми, макар най-добрият вариант е да сте на разходка на свеж въздух сред природата. Добре е да сте в парк, гората или край вода - езеро, река, море. Трябва да възстановите силите си в хармония и на спокойствие. Това се отнася за тези, които наистина са имали активна дейност и в случай, че наистина можете да се отдадете на мързел с пълна безнаказаност.

Но за хората, които по принцип са си пасивни и лентяйстват, това не е добре, защото ще се задълбочи тяхната инертност и мързел още повече, а това ще им създаде проблеми чрез болести и неприятности в социалния живот.

Луната е на празен ход от 12:13ч до 21:58. Не предприемайте важни неща за вас. /Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648