Дневен хороскоп и съветите на Фортуна – вторник, 2 март 2021 г.

Хороскоп 01.03.2021 19:00 Снимка: ДНЕС+

Дневен хороскоп и съветите на Фортуна – вторник, 2 март 2021 г.

Овен – Когато вървите по улицата, трябва да държите очите си отворени и да възприемате действителността около вас. Никога не се знае кога може да се натъкнете на интересен човек. И със сигурност би било жалко, ако се разминете.

Телец – Не отлагайте за утре това, което можете да направите сега. В момента това е двойно вярно. Общуването с приятели неизменно ще повдигне настроението ви, достатъчно е да обмените няколко думи с тях, така че да започнете да гледате на нещата по-оптимистично.

Близнаци – Споделете вашите притеснения, например с най-добрия си приятел. Ще видите, че ще почувствате облекчение, когато споделите проблемите си с някой, когото познавате и знаете, че можете да му се доверите и ще ви помогне.                                                                             

Рак – Може би сте прекарали последните няколко дни, влагайки твърде много усилия за работа или други задължения. „Приберете“ притесненията си и просто се отпуснете и се насладете на живота.

Лъв – Може да си помислите, че сте станали от грешната страна на леглото или че това е просто лош късмет. Но не се отчайвайте - можете да очаквате по-светло бъдеще. Зад всеки облак е скрито слънцето и скоро отново ще успеете.

Дева – Днес по-скоро трябва да избягвате шефа си и незабавно да завършите цялата работа, за да нямате повече проблеми. Не забравяйте старите си приятели. Намерете момент и се срещнете с тях на кафе например.

Везни – Не е лесен ден. Трябва да свършите много неща, но не разчитайте на чужда помощ. Може да ви критикуват, но вие се отнесете философски към това. Способността да имате самоконтрол и да не се поддавате на провокации е много важна сега.

Скорпион – Делата ви ще се развиват успешно, но при условие, че играете по честните правила. Може да се появи чувство на несигурност.   Главно не трябва да се стремите към цели, които не можете да постигнете. Започнете с по-малки стъпки.

Стрелец – Днес е актуално правилото: „Който търси, намира.“ С повече активност ще постигнете желаното, но трябва да пипате с „кадифени ръкавици“. Силовите методи няма да ви доведат до никъде. Натрупаните дела не отлагайте повече, ако имате възможност ги довършете.

Козирог – Един добър ден за анализ на всичко, което се случва. Има няколко съблазнителни възможности, които чукат на вашата врата и вие трябва да избирате между желанието да запазите всичко както е и желанието да преминете към следващото ниво.

Водолей – Плановете на някои ще бъдат нарушени. В някои случаи ще трябва да положите повече усилия от обикновено, за да постигнете успех. Колкото по-малко прибързани решения и необмислени думи – толкова по-добре.

Риби – За мнозина денят ще е хубав, въпреки че не е изключено да се появят някои дребни проблеми. Подходящо време да обменяте информация, да търсите решение на текущите задачи. Не правете нищо, което не ви лежи на душата.

Съветите на Фортуна

Денят носи негативна енергия. Хората стават податливи и възприемчиви на всякакви внушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Ден на нашите заблуждения и грешки. Новите проекти и идеи, които се появяват в този ден, са само съблазън и илюзия - те са неосъществими. Подходящо време за покаяние. Избавете се от ненужни привързаности.

Запалете свещ и гледайте продължително живия пламък. Очите се засилват, а огънят изчиства аурата ви от негативна енергия. Всяка болест проявена днес се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни.

Луната е на празен ход от 16:10 часа до 22:40 часа. Нищо важно да не се предприема или купува. /Ивелина Пенчева, астролог

CHF CHF 1 1.77625
GBP GBP 1 2.25344
RON RON 10 3.97018
TRY TRY 10 2.02274
USD USD 1 1.63176