Денят е труден психологически

Хороскоп 02.04.2024 09:17 Снимка: ДНЕС+

Денят е труден психологически

Луната е в знак Козирог до 12:09ч на 3 април

Земната стихия прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Луната в този знак ни прави по-отговорни и дисциплинирани, резервирани и по-малко емоционални, но много хора ще седят в зоната си на комфорт и драстично ще намалят комуникацията с другите. Време на интроспекция. Периодът, през който Луната се скита из Козирог, е изпълнен с всякакви изкушения. Бъдете предпазливи.

Разумът, целесъобразността и практичността са на първо място. Вниманието изцяло е насочено към материалната страна на живота. Характерни са логическото мислене, способността да се планира всичко, отговорното отношение. Добре е всяко нещо да се поставя на мястото му, да се избягва всякакъв безпорядък. Добър ден за почистване, ремонт, пренареждане на мебели. Общуването с по-старото поколение, далеч не е най-идеалното сега. Младите семейства да се държат по-надалеч от своите родители. 

Опасността от настинки се увеличава, важно е да се обличате подходящо. Хроничните заболявания, свързани с възрастта могат да се влошат, особено при костите, ставите, коленете. Уязвими: жлъчен мехур, кожа, пищялите, прасците, глезените, не ги напрягайте много, сериозни последствия може да има при натоварването на ставите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

Лунен календар: 23 лунен ден от 03:34ч на 2 април до 04:22ч на 3 април

Денят е труден психологически: можете да почувствате апатия, слабост, физическо неразположение без видима причина. Днес конфликтите бързо избухват. Това е един от критичните лунни дни. Противоречив по своята природа. Изпълнен е с висок енергиен заряд, но потока на тази енергия е крайно нестабилен. Човек приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза. Нови дела  не започвайте, но затова пък денят е подходящ за завършване на всичко започнато. Активността трябва да засяга само външният живот, а вътрешно е по-добре да се запази спокойствие. Всеки трябва да има по-голям самоконтрол. Не приемайте нищо много навътре. 

Денят е изпълнен както с активност, така и с агресия. Буквално от нищото изникват конфликти, много хора са склонни към хулигански прояви, тъй като попадат във властта на „вътрешните си демони”, затова избягвайте места, където има стълпотворение на хора, дискотеки, стадиони, митинги и други, тъй като поведението на хората ще бъде непредсказуемо. Добре е да разчистите дълговете си. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. 

Полезно е гладуването и процедурите по изчистване на организма или вегетарианска диета. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна, тъй като те повишават още повече агресивността. Подходящи са млечните продукти.

Ден за разрушаване на старото и освобождаване от всичко ненужно. За предпочитане е по-малко да се общува. Подходящо да преустановите взаимоотношенията с хора, които подкопават самочувствието ви и омаловажават вашите таланти и способности.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в тях. Твърде е възможно да се проявят чувства като ревност завист, обида, претенции поради неизпълнени обещания или друго. Ако решите да споделите мислите си, може да бъдете разбрани неправилно. 

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.

CHF CHF 1 2.02049
GBP GBP 1 2.28431
RON RON 10 3.93021
TRY TRY 100 5.63146
USD USD 1 1.83594