Астрологът Мира Кунева: Стартирайте нови проекти през май

Хороскоп 07.01.2023 15:12 Снимка: ДНЕС+

Астрологът Мира Кунева: Стартирайте нови проекти през май

Юпитер в Овен е новото начало и ни зарежда с много мощна огнена енергия

Какво предстои за зодиакалните знаци през новата 2023 година? Ще се сбъднат ли желанията ни или трябва да отложим плановете си за по-нататък? На тези и още много други въпроси отговаря астрологът Мира Кунева в предаването „Тази Събота“ по бТВ.

Каква година ще бъде 2023-та в сравнение с вече изминалата 2022-ра? „Тази година ще бъде една по-мека година, не искам да кажа че всички проблеми ще отминат веднага, защото инфлацията и кризите, с които се сблъскахме ще продължат да ни съпътстват. Те ще бъдат овладявани чак през 2025 г.“, казва Мира Кунева. Според нея през 2021 г. и 2022 г. в небето се е образувал един силен аспект между Сатурн и Уран - две планети, които са най-силно свързани с икономиката и с материалния свят. Този аспект в началото на декември 2022 г. и особено сега, когато Сатурн влезе в знака Риба и ще е там до 2025 г., носи хармонични процеси.

„Хармоничните процеси, които носят тези планети, предполагат също така, че ще има и много промени. Но когато аспектът е хармоничен, тия промени стават по-бавно, по-плавно. Ние го приемаме по-лесно“, казва още Мира Кунев.

До към 20-и май Юпитер ще бъде в знака Овен.

„Юпитер в Овен е много силен аспект за ново начало, независимо в каква посока - работа, бизнес, обучение или стартиране на нови връзки, или просто да променим нас самите. Юпитер в Овен е новото начало,

много мощна огнена енергия. Тук наистина можеш да стартираш някакъв нов проект за себе си“, обяснява още астроложката. В края на май Юпитер влиза в знака Телец и там вече е различно, защото тази планета се свърза със стабилността, т.е. време е да се правят нови неща до към края на май 2024 г. Те ще сложат постигнатото на една здрава печеливша основа, т.е. всеки започнат бизнес ще работи и ще носи печалба.

Кой е най-големият транзит, който ще се случи в рамките на следващите 12 месеца. „Това е влизането на Плутон във Водолей, което става веднъж на 220 години. Предишният период, когато Плутон е бил във Водолей са настъпили събития като френската революция, американската война за независимост и т.н.“, обяснява още Мира Кунева.

CHF CHF 1 1.98461
GBP GBP 1 2.28258
RON RON 10 3.93116
TRY TRY 100 5.59045
USD USD 1 1.80361