6 зодии, които приемат срещите прекалено сериозно

Хороскоп 01.07.2020 18:15 Снимка: ДНЕС+

6 зодии, които приемат срещите прекалено сериозно

Срещите трябва да са забавни. Когато срещнете човек, с когото се забавлявате и се чувствате добре, с когото усещате пеперуди в корема и прехвърчащи искри, просто се отпуснете. Взимането на срещите прекалено на сериозно понякога е истински проблем. Зодиите, които имат склонност да го правят, често изпитват разочарования, тревожност, склонност към депресия, защото отдават прекалено голямо значение на срещите, вместо да се фокусират върху доброто си прекарване. Те бързат да създадат връзка и нямат търпение да се пуснат по течението.

Кои са зодиите, които взимат срещите прекалено сериозно?

Телец

Телците приемат срещите твърде сериозно. Те рядко се отърсват от напрежението и се оставят на момента. Телците правят едно същинско гмуркане в дълбините на любовта още в началото на връзката си, даже и във фазата на срещите, когато нещата все още не могат да се нарекат връзка. Често това плаши партньорите им. Този порив у Телците се дължи на тяхното желание да имат дом и семейство колкото се може по-скоро, защото са домошари по природа. Дълготрайното несемейно положение ги тревожи и искат да открият партньор бързо. Нямат време за мотаене по срещи и затова действат направо. В много случаи това ги кара да грешат в любовта.

Козирог

Козирозите имат големи очаквания към себе си. Те несъзнателно упражняват психологически натиск върху собствената си личност, което ги тормози. Представителите на тази зодия са семеен тип хора, които мечтаят да се установят. Прагматични са и не обичат да си губят времето в протяжни връзки без перспектива. Затова и още на срещите показват твърдите си намерения. Имат склонността да пресилват нещата и да бързат твърде много. Отдават голямо значение на срещите още от самото начало, сякаш вече са в сериозна връзка. Още от самото начало действат така, сякаш са открили половинката си в живота, което често се оказва грешно. Трудно се отпускат и не могат да излизат с някого просто за забавление.

Риби

Рибите обичат чувството да са влюбени. Те придават нюанси на любов дори на връзки, в които тя реално не съществува. Имат развинтено въображение и често се самоубеждават, че човекът до тях ги обича без да са получили необходимите знаци за това. Изпитват отчаяна нужда да открият най-нежната и всеотдайна любов, затова и залагат много на срещите. Хвърлят се в тях от самото начало все едно вече са в истински ангажираща връзка. В много случаи не обръщат внимание на червените флагове. Оправдават лошите ситуации с най-различни извинения. Имат склонността да се вкопчват в идеята за връзката, идеализират партньора си, а преценката им често е нереална.

Рак

Семейството и любовта са всичко за Рака. Тази зодия има склонността да възлага големи надежди на партньора си още след първата среща. Раците смятат, че след първата среща вече са направили голяма първа крачка към щастието и влагат цялата си енергия в това. Представителите на тази зодия още в началото на срещите започват да си представят какъв ще бъде животът им с този човек. Споделят мечтите си, желанията си, целите си в живота. Често това плаши партньорите им. Раците прескачат лесно от една връзка в друга, като на всяка следваща придават романтичен нюанс и се впускат в нея от първите срещи. Често правят процеса на развитие на връзките си много сложен заради безкрайно чувствителната си природа.

Лъв

Лъвовете са магнетични и завладяващи. Трудно е човек да остане безразличен в тяхната компания. Те го осъзнават и използват обаянието и чара си. Страдат, когато нямат любовни ангажименти. Затова и се хвърлят стремглаво, когато някой ги покани на среща. Придават на срещите такава тежест и важност, сякаш вече са във връзка. Ангажират се с човек, когото все още не познават добре. Умеят да се забавляват, правят се, че уж не си дават много зор, но в сърцето си вече вярват, че са открили любовта.

Дева

Девите са склонни да надценяват всичко. Това важи и за срещите. Те са наблюдателни и прагматични, пресмятат всичките си шансове и потенциалното развитие на бъдещето им с дадения партньор в любовта. Но колкото и добър да е човек в предвиждането на събитията, няма как да бъде сигурен в бъдещото си щастие в самото начало. Затова Девите често търпят разочарования, защото придават прекалена важност на срещите. Те приемат ласкателствата като заявка за любов и се хвърлят в устрем да отвръщат със същото. След това идват и разочарованията. Девите са склонни да упражняват натиск върху партньорите им, което ги кара да се отдръпват./az-jenata.bg

CHF CHF 1 1.81129
GBP GBP 1 2.14119
RON RON 10 4.01171
TRY TRY 10 2.20477
USD USD 1 1.68113