Спипаха евродепутат в гей оргия с още 24-има мъже в Брюксел

ЕС и Свят 01.12.2020 20:05 Снимка: ДНЕС+

Спипаха евродепутат в гей оргия с още 24-има мъже в Брюксел

Разврат насред Брюксел в разгара на пандемията – евродепутат и дипломати са хванати в доста деликатна ситуация, по време на оргия в петък вечерта. В непристойното мероприятие са участвали общо 25-има мъже, а евродепутатът, който е замесен в секс скандала е Йозеф Сайер от партия Фидес на премиера Виктор Орбан.

Гей оргията, която са си спретнали, е била прекъсната от полицейските власти. Полицаите са проникнали на последния етаж в бар в самия център на белгийската столица, само на няколко метра от полицейски участък. Там се вихрело парти с изобилие от алкохол и наркотици. Когато се появила полицията, много от присъстващите там били както майка ги е родила. Източник, запознат със ситуацията, уточнява: „Полицията прекъсна груповия секс!“

„Чисто и просто беше един генг-бенг“, лаконично заяви един от полицаите, цитиран от местното издание „Derniere Heure“.

От изданието допълват, че евродепутатът е направил опит да напусне мероприятието, но е бил задържан от органите на реда, при което ги предупредил, че има депутатски имунитет и нищо не могат да му сторят.

Това се случва в разгара на здравната криза, която принуждава всички да се съобразяват с полицейския час и да ограничат социалните си контакти, а сред нарушителите се оказват „верни на закона“ дипломати и един евродепутат от Унгария.      

Йозеф Сайер признава, че е нарушил предприетите ограничителни мерки в Белгия, като е присъствал на оргия в петък вечерта.                                                                                

„Извинявам се на семейството си, на колегите си и на избирателите си“, заяви той, цитиран от szajer.fidesz-eu.hu

Участниците в мъжкото забавление са били глобени за неспазване на противоепидемичните мерки и освободени. За случая били уведомени прокуратурата и кмета на Брюксел./tribune.bg

CHF CHF 1 1.816
GBP GBP 1 2.19761
RON RON 10 4.01336
TRY TRY 10 2.16883
USD USD 1 1.61332