Когато Нина Добрев разпуска в истински лукс

ЕС и Свят 03.02.2023 15:53 Снимка: ДНЕС+

Когато Нина Добрев разпуска в истински лукс

Редовно преглеждаме профила на Нина Добрев в Instagram и отлично знаем, че актрисата обожава да пътува, да посещава нови места и да изживява нови емоции.

Като цяло, Нина умира да предизвиква себе си и да се впуска в приключения. Отново от профила ѝ в социалната мрежа разбрахме, че малко след семейното приключение в Мексико и ледените емоции на Атарктида, тя, Шон Уайт и приятли са се отправили на друго пътешествие.

Звездата от "Дневниците на вампира" използва Instagram, за да сподели кадри от позакъснялото честване на рождения ѝ ден (9 януари) на страхотен плаж в Индонезия, в компанията на Шон и нейните най-близки приятели, между които Джулиън Хю, Тейлър Лейн и Адам Девайн.

Именно оттам Нина сподели и кратко видео, на което виждане Шон Уайт да ѝ подарява торта за рожден ден, докато всичките ѝ приятели пеят "Happy Birthday" около нея.

Освен разглеждане на забележителности, гмуркане в тюркоазената вода и слънчеви бани, празникът не минава и без приключения на яхта. И то не каква да е яхта, а Prana от Atzaró. По-скоро като плаващ курорт, отколкото лодка, Prana е една от най-големите яхти в света и дори е описана като "най-доброто изживяване с чартърни яхти" от Forbes. Това всъщност са индонезийски двумачтови ветроходни кораби, изработени изцяло от дърво.

Що се отнася до екстрите, тези яхти разполагат със спа център, кино на открито, голяма вътрешна всекидневна с всички удобства и много други. Наемането на подобна луксозна яхта си е скъпо удоволствие и струва между 12 500 до 18 000 на вечер, отбелязват от Daily Mail. /lifestyle.bg

CHF CHF 1 2.01549
GBP GBP 1 2.2841
RON RON 10 3.93068
TRY TRY 100 5.63583
USD USD 1 1.83147