Защо Бойко Борисов би водил разговори с хората, които го арестуваха?

България 05.11.2022 14:41 Снимка: ДНЕС+

Защо Бойко Борисов би водил разговори с хората, които го арестуваха?

Поставяме благоденствието на хората на първо място, а не моята лична вендета.

Поетът е казал „Какво тук означава някаква си личност?“… Особено когато става въпрос за живота и здравето на 7 милиона български граждани.  

Така Бойко Борисов отговори дали би управлявал с „Продължаваме промяната“ след като по заповед на Кирил Петков, Бойко Рашков и Асен Василев беше извършен неговия незаконен и неграмотен арест (според заключенията на съда) през месец март тази година. Бившият премиер потвърди, че арестът е извършен умишлено не само пред двете му малки внучета, но и пред бременната му дъщеря Венета.

„Арестът ми е брутална тема – връща ни в най-мракобесните времена в българската история. Но Бойко Рашков не знае друго“, заяви Борисов и допълни, че съдбата му е начертана от Господ.

„Благодаря на Бога, че не се случи най-лошото докато детето ми беше бременно. Имам прекрасна внучка. Ако се беше случило нещо с Венета, нямаше да имам пощада към никого – бях се заклел в това. Но Господ ми даде възможност да простя и на най-големите си врагове с раждането на моята внучка Виктория“, обясни още Бойко Борисов.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648