Стряскаща мутация: Зелен фасул расте по джанкови дръвчета в София

България 14.05.2014 21:54

Започнала ли е катастрофалната обърквация в природата, заради пагубни химически атаки. От квартал Младост до квартал Южен парк и към Люлин, вече много хора видяха, че най-издръжливото дърво – джанката стана наполовина зелен фасул. Жълтите шушулки на фасула просто си растат наравно с джанките по всички клони и даже доминират, пръждосвайки джанките. Само че не се ядат. Новият дървесен “зелен фасул” не става за ядене, няма зърна в “опаковката”.
Не случайно сайта Anonymos Bulgaria отдавна бие тревога за докладите от държавите-членки на НАТО, за пръскане по въздуха с отровата Сhemtrails.

А на 18 февруари 2014 в същия сайт четем, че през последните няколко дни сме станали свидетели на изключително пръскане на всички големи градски, но и селски райони над целия Балкански регион. Въпреки агресията, която се провежда с дни на небето, проблемът „Chemtrails“ остава малко известен на широката общественост, почти винаги е игнориран от всички съответни национални медии. Благодарение на обикновените хора идват доклади от почти всички балкански страни, а снимките говорят повече от думите.

Най-честите симптоми, съобщавани от свидетелите на Chemtrails са: постоянна кашлица, проблеми на горните дихателни пътища и храносмилателни разстройства, пневмония, екстремна умора, летаргия, световъртеж, дезориентация, тежко главоболие, болки в ставите и мускулите, схванат врат, кървене от носа. И още честа депресия, тревожност, загуба на контрол на пикочния мехур и нервни тикове. Симптомите първо засягат стари и изтощени хора и деца.

Алергични реакции към тези частици са една от причините за симптомите, но те не могат напълно да обяснят целия синдром, който придружава Chemtrails. Падането на температуратурата на кръвта, придружено с „грип“ без треска, е знак за хронична гъбична инфекция. Съобщава се за различни автоимунни заболявания, от хронична умора и фибромиалгията до тежки болки в ставите, световъртеж, умствено объркване.

Какво става? Наистина ли влиза в действие вече планът за обезлюдяване на държавите, поради това че скоро ще станем 9 милиарда и Земята няма капацитет за толкова хора?

Силвана СТЕФАНОВА, БЛИЦ

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448