Слави Трифонов за Костадин Ангелов: Много достоен и свестен мъж

България 16.10.2021 08:37 Снимка: ДНЕС+

Слави Трифонов за Костадин Ангелов: Много достоен и свестен мъж

Много достоен и свестен мъж. Такова мнение изразява Слави Трифонов за проф. Костадин Ангелов в последната си книга „За мен е чест“. От неговите думи става ясно, че бившият здравен министър е бил лекар на риалити шоуто „Сървайвър“, по времето, когато продуцентската компания на Трифонов 7/8 и неговият екип реализираха предаването.

Слави Трифонов от години има остра позиция спрямо ГЕРБ и управлението на Бойко Борисов. Любопитна подробност е, че в последната си книга лидерът на „Има такъв народ“ се изказва доста ласкаво за проф. Костадин Ангелов, който беше здравен министър в последния кабинет на Борисов. Бившият директор на „Александровска болница“ беше подложен на критики от екипи на Трифонов по време брифингите на Националния оперативен щаб /НОЩ/ за борба с коронавируса.

Ето какво пише Трифонов в книгата си „За мен е чест“, която е своеобразна ретроспекция на последните 15 години от неговия творчески и личен живот:

„На финала на „Сървайвър“, който снимахме вече в София, се случи един трагичен инцидент. В самото начало на предаването бащата на един от участниците получи тежък инфаркт. Бащата на Андрей, който беше летец на хеликоптер и изключително свестно момче. Изнесохме баща му извън залата, оказахме първа помощ. Веднага извикахме лекаря, който беше с нас на „Сървайвър“ – Коцето Ангелов. Сега той е шеф на Александровска болница. Много достоен и свестен мъж“./tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448