Родната Мата Хари? Как живее Бобокова, докато мъжът й е обвиняем

България 29.11.2020 16:15 Снимка: ДНЕС+

Родната Мата Хари? Как живее Бобокова, докато мъжът й е обвиняем

Сочената в последните месеци за родната Мата Хари не се притеснява от проблемите на семейството й със закона, нито от опасността от разследване срещу самата нея за незаконно заснемане на министър-председател без негово съгласие.

Христина Бобокова демонстрира скъпарския си начин на живот в Инстанграм с различни постовете.

Известната с любовта си към изкуството Христина е съпругата на по-малкия от русенските босове на "Приста ойл" и "Монбат" - Пламен Бобоков. Той и брат му Атанас  бяха арестувани по аферата с т.н. „италиански боклук“.

Мултимилионерът Пламен Бобоков беше пуснат по гаранция от 10 хиляди лева по разследването за търговия с влияние по повод изтеклите чатове с президентския съветник Пламен Узунов за назначаване на определени фигури на висши дипломатически постове под давлението на Бобоков.

Брат му е Атанас преди 3 дни също беше пуснат срещу рекордната гаранция от 2 милиона лева. Той беше в ареста от близо 5 месеца по обвинение за внос и съхранение на опасни отпадъци у нас.

През септември прокуратурата съобщи, че 16 756 тона отпадъци, сред които 7 756 тона опасни, са открити при огледи, извършени във връзка с разследването на Специализираната прокуратура срещу организирана престъпна група с участието на длъжностни лица, по което обвиняеми са Атанас Бобоков, Пламен Бобоков, Красимир Живков, бивш зам.- министър на околната среда и водите, управители на търговски дружества и директор на РИОСВ./tribune.bg

CHF CHF 1 1.76742
GBP GBP 1 2.26632
RON RON 10 4.00678
TRY TRY 10 2.18524
USD USD 1 1.63832