Проданов: Петков и Василев са говорили с наши членове, но хората на БСП са коректни

България 18.09.2021 10:31 Снимка: ДНЕС+

Проданов: Петков и Василев са говорили с наши членове, но хората на БСП са коректни

„Кирил Петков и Асен Василев са разговаряли с наши членове и структури в цялата страна. Но хората в БСП са мъдри и коректни хора. Не смятам, че тези хора ще постигнат някакъв успех. Това, което виждаме като заяви, е, че тези хора са по-скоро десни”, заяви пред НОВА Христо Проданов от БСП.

Според левицата бившият член на БСП и секретар на президента – Николай Копринков, е в дъното на случващите се неща. А те са били зад гърба на президента.

„За всяка политическа формация е важно да печели своите гласове, избиратели, подръжници и членове на базата на политически послания, а не чрез пари. Това, което чух от „Екогласност”, ако това е новият морал, който поредните спасители ще ни предлагат. Мерси! Трябва да стане ясно какви са икономическите им интереси”, каза още политикът от столетницата.

„При нас няма ревност. Ние не се отнасяме собственически към своите членове. Всеки в БСП има глава на раменете си и може да мисли. Идеята е, че искаме да има открити взаимоотношения между БСП и президентската институция. Преди 5 години заявихме, че под никаква форма няма да се месим в делата на президента. Това го направихме, искахме същото коректно отношение”, посочи Проданов. И добави, че преди от партията да информират обществото за тази информация, са се обърнали към Румен Радев.  /tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448