Младежите на БСП с нов председател

България 22.05.2022 10:30 Снимка: ДНЕС+

Младежите на БСП с нов председател

За нов национален председател на младежите на БСП бе избран Габриел Вълков. До сега той е бил председател на младежите в София.   

„От сърце желая успех на новоизбрания председател на Младежкото обединение в БСП Габриел Вълков! Не се съмнявам, че ще се справи отлично с новото предизвикателство. Опитът, който той натрупа начело на Младежката организация в БСП - София, е голямо предимство и ще бъде от полза за него на новия му пост. Той вече доказа, че може да взима решения, да носи отговорност и да организира работата на екипа“, написа Калоян Паргов.

Бившият председател на столичните социалисти благодари на Вълков за общата им работа през последните години и подчертава, че по всяко време е готов да помага.  

„БСП има нужда от непокорния дух на младите, който не търпи несправедливостта, от амбицията и от смелите им мечти. СП има нужда от решителни личности, които да я преведат през това бурно политическо време. Убеден съм, че Габриел Вълков е най-добрият избор! Нека да е здрав, уменията и възможностите ги има, а останалото е въпрос на желание...“, допълни още Паргов. 

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648