Милена Славова и Елза Парини в словесен двубой за прайда

България 22.06.2021 16:32 Снимка: ДНЕС+

Милена Славова и Елза Парини в словесен двубой за прайда

Певицата Милена Славова заяви, че причината да избухне срещу гейпрайда е намесването на деца, които нямат избор къде да отидат. По думите ѝ именно това я е вбесило да реагира с пост във фейсбук.

„Преминах всички възможни обиди. Аз познавам хора, които са с такава ориентация от години, но не ходят на такива паради“, заяви тя пред Нова телевизия.

Славова допълни, че с такова нещо не би трябвало да се парадира и заяви, че дискриминацията вече е към хетеросексуалните, като за пример даде себе си.

В разговора се включи и Елза Парини, която заяви от своя страна, че социалните мрежи имат своя политика и норми, затова кого ще блокират. „Социалните мрежи отдавна не са място, където може да се говори спокойно“, заяви Парини и допълни, че е разочарована от отношението на Милена Славова. Като организатор на гейпрайда, Парини заяви, че това е „шарен лъч“ и не може да отговаря, как някой се облича и какво прави.

Към края на интервюто, разговора между двете стигна точка на кипене, след като певицата се обяви против затварянето на улици, като всички по този начин са принудени да ги гледат. Според Парини причината да са на обществени места е, ако някой ги нападне, да бъде видимо. Славова определи участниците в гейпарада като вулгарни и твърдо се обяви против неговото провеждане./NOVA

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448