Методи Лалов в тесни връзки с арестуваната за късане на полицейски пагони?

България 09.08.2020 19:24 Снимка: ДНЕС+

Методи Лалов в тесни връзки с арестуваната за късане на полицейски пагони?

Жената се оказа активистка на „Боец“, води се на отчет в Центъра за психично здраве

53-годишната Милена Кишкова, която беше задържана, защото скъса пагоните на полицай и по-късно беше приета в психиатрична болница, се оказа в близки отношения с бившия съдия в Софийски районен съд и настоящ столичен общински съветник от „Демократична България“ Методи Лалов, предава ПИК.

Оказва се, че Кишкова е сестра на близката до Методи Лалов Искра Кишкова. Самият общинар от е споделял, че работи в кантората на Искра Кишкова.

Медията твърди още, че синът на арестуваната Милена е адвокат в кантората на Методи Лалов и Искра Кишкова и е в Управителния съвет на тяхното сдружение „Електронна национална адвокатска платформа за сътрудничество“.

Кишкова беше задържана, докато лепяла стикери по входната врата на сградата на Община Пловдив и околните стълбове. Жената не послушала забележката на охранителя и спряла да загрозява сградата едва след намесата на пристигналите служители от Охранителна полиция. Тя обаче започнала да се държи агресивно с тях и заявила, че ще им скъса пагоните.

Заради поведението ѝ Кишкова била отведена във Второ районно управление на МВР. Проверката там показала, че дамата се води на отчет в Центъра за психично здраве и досега е лежала 12 пъти в психиатрия.

Тя е била прегледана от лекар специалист и отново е въдворена за лечение в пловдивската болница.

По-късно от сдружението „Боец“ разпространиха информация, че арестуваната заради скандалното си поведение Милена Кишкова е тяхна активистка./tribune.bg

CHF CHF 1 1.81566
GBP GBP 1 2.14389
RON RON 10 4.01155
TRY TRY 10 2.20125
USD USD 1 1.67954