Манол Глишев: При следващи провокации и пиянщини ще има набити и хвърлени в Перловец

България 12.08.2020 17:23 Снимка: ДНЕС+

Манол Глишев: При следващи провокации и пиянщини ще има набити и хвърлени в Перловец

От Фейсбук профила на протестиращия на Орлов мост Манол Глишев

Извън патоса (колкото и да е заслужен), чисто практически протестите винаги привличат луди и прости хора. Снощи около лагера на Орлов мост пак се навърташе компания пияни идиоти, които нямат абсолютно нищо общо с никаква кауза. Безопасни, но шумни, досадни и тъпи.

Разбира се, един протест трябва да е шумен. Но протестът трябва и да привлича нормални граждани, а не дебили. Тези снощи бяха дебили. Далеч съм от мисълта, че палатката на нашите почтени съседи, които подчертано не са путинисти, привлича и координира представители на лумпенпролетариата.

Далеч съм от мисълта, че получленоразделните шнапс-крясъци "К*р за Христо Иванов" са някакъв осъзнат отговор на факта, че изгонихме Мая Манолова. Далеч съм от мисълта, че някой чак толкова фиркан може целенасочено или срещу някой лев за мастика да прави на мои приятели проблем, задето споменатите приятели носят европейско знаме в столицата на европейска държава...

Но никак не съм далеч от това колкото пъти трябва да викам 112 и да предавам алкохолните виртуози на народната милиция. След полунощ един протестен лагер трябва да е като римско укрепление в Германия: тих и заплашителен. При следващи провокации и пиянщини определено ще има набити и хвърлени в Перловец.

А достопочтената, демократична буржоазия ще направи добре да почне просто да присъства по-убедително и по-дълго. Всеки път пишем, призоваваме и съобщаваме, че има нужда от още хора и то от нормални хора след полунощ. Ами вземете малко да присъствате. Борисов няма да си тръгне само заради лайковете ви към тази публикация. Свободата има нужда от човешки тела./tribune.bg

CHF CHF 1 1.81499
GBP GBP 1 2.14178
RON RON 10 4.026
TRY TRY 10 2.18285
USD USD 1 1.65286