ЛГБТИ общността и ДБ опитват да изтрият Милена Славова от Фейсбук

България 21.06.2021 08:23 Снимка: ДНЕС+

ЛГБТИ общността и ДБ опитват да изтрият Милена Славова от Фейсбук

Известната рок музикантка се оказа на прицела след неполиткоректно изказване, че не одобрява прайда

„Плюят ме защото съм против ГЕЙ ПАРАДИТЕ. Вчера ми блокираха страницата във фейса... А за това, че приластяват деца и ги агитират разни подобни на това същество в Интернет платформите да си сменят пола, никой не забелязва.... Когато споделиш си неудобен!“. Това заяви в профила си във Фейсбук известната пънк/рок музикантка Милена Славова.

Певицата е под непрекъснат словесен обстрел и докладване на профилите ѝ, след като написа пост, че няма как да подкрепя прайда. Тази ѝ публикация беше изтрита след множество доклади срещу нея.

Една от най-известните песни на Славова беше открадната от ЛГБТИ инфлуенсърката Ангелина Летникова, която я преразказа, за да обиди авторката.

„Новата жизненоважна кауза на „градската десница“, новият враг на ДБ, новият човек в черния им списък. Брандиралите профилната си снимка, както и пригласящите им, достигнаха невероятни висоти - рок легендата Милена Славова, дамата с непримирим дух, една от емблемите на „сините“ протести през 90-те, е анатемосана от розовите фашисти. Щеше да е смешно, ако не беше трагично - Милена, която и до ден днешен е асоциирана със синята идея (в най-чистата и форма), е охулена от тези, които имат наглостта да продължават да се определят за десни. Разбира се, с активната подкрепа на другите розови - лиловчета, хаджигеновчета и сие. Къш, бе!“, коментира журналистката Виктория Георгиева. /tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448