Караянчева: Горим, а лидери на протестните партии си разменят постове

България 05.08.2021 14:35 Снимка: ДНЕС+

Караянчева: Горим, а лидери на протестните партии си разменят постове

На този фон „ангелоподобното“ служебно правителство взима тежкото решение да направи работна група

От Фейсбук профила на Цвета Караянчева 

Горим. Буквално и преносно. Хора загинаха, Бог да ги прости. Болниците отново започнаха да се пълнят, в началото на четвъртата вълна сме и прогнозите са плашещи. Индустрията хлопва кепенци заради непосилно скъпия ток. Планът за възстановяване и развитие май го забравихме по чекмеджетата. На този фон „ангелоподобното“ служебно правителство взима тежкото решение да направи работна група. Без да се отдалечава от жълтите павета, че много жега тия дни. Не цялото правителство, де.

Чиновникът Кацаров, който отмъсти на личности като Балтов и Кантарджиев за таланта и професионализма им, е в заслужена отпуска. В това време тънкообидните лидери на протестните партии си разменят постове във Фейсбук.

В моменти като този, когато българите имат нужда от подкрепа, протегната ръка и бърза реакция, едните не могат да излязат от рамките на строевата си подготовка, другите не могат да вдигнат очи от пъпа си. Ако има задкулисие зад тези сценарии, трябва да признаем, че представата му за хумор е доста зловеща. Но по-скоро става дума за нещо далеч по-просто. За бездушие, безотговорност и пълна неспособност да се управлява държава. Грозното лице на хаоса./tribune.bg

CHF CHF 1 1.81583
GBP GBP 1 2.29719
RON RON 10 3.97502
TRY TRY 10 1.95612
USD USD 1 1.6448