Гюров се обърквал като послуша Борисов няколко секунди, смята, че с всички е така

България 24.11.2022 12:05 Снимка: ДНЕС+

Гюров се обърквал като послуша Борисов няколко секунди, смята, че с всички е така

Асен Василев смята, че приемането на хартиената бюлетина е равно на кражба на вота на българите, за да се откраднат данъците им

ГЕРБ обърква обществото с лъжи. С брифинги на Бойко Борисов, който противоречи на депутатите си и на себе си. Това обяви в изявление от името  на ПГ на „Продължаваме промяната“ Андрей Гюров.

„Дисонанса на лидера на ГЕРБ обърква не само техните подопечни, но и всеки, който го слуша повече от няколко секунди“, заяви той.

„Промяната“ отново заплаши с улицата: „Няма как хората да не излязат на улицата, като не се решават истинските проблеми“, закани се Гюров.

„Това безвремие не може да продължава, когато другите ги е страх, нас не ни е страх. Само със 73 депутати сме готови да предложим правителство“, заяви още той.

Андрей Гюров обвини ГЕРБ, че няма да ни допуснат в Шенген, заради което няма да ни вземат и в Еврозоната. Мотивът на Австрия обаче е, е че страната ни не охранява шенгенската граница към днешна дата.

Той обвини останалите 167 депутати, че ако не ги подкрепят, значи предпочитат хартиената бюлетина пред историческия напредък, който би постигнало тяхното правителство с втория мандат.

След изявлението на „промяната“, целящо отлагане с още няколко минути на връщането на хартиената бюлетина, партията поиска и 15 минути почивка.

„Да помислят още 15 минути дали искат хартиена бюлетина, за да откраднат вота на българите, за да могат след това да крадат данъците на българите“, заяви от трибуната Асен Василев.

CHF CHF 1 1.89243
GBP GBP 1 2.34167
RON RON 10 3.95517
TRY TRY 10 1.22252
USD USD 1 1.79648